duminică, 25 octombrie 2015

Ceva dispreț penal pentru prostănacii care afișează cârpe pe post de Drapel național?!



Ceva dispreț penal pentru prostănacii care afișează cârpe pe post de Drapel național?!

Parlamentari PSD şi UNPR propun, într-un proiect de modificare a Codului Penal, reintroducerea pedepselor cu închisoare de la 1 an la 3 ani pentru infracţiunea de dispreţ pentru însemnele naţionale, considerând că dezincriminarea acestor fapte poate duce şi la omiterea arborării drapelului României.  Potrivit proiectului, fapta săvârşită în public prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele României se va pedepsi cu închisoarea de la 1 an la 3 ani. Fapta săvârşită în public prin care se exprimă dispreţ pentru emblemele sau semnele de care se folosesc autorităţile se va pedepsi cu închisoare de la 6 luni la 2 ani.
Pentru cei care cred că legea se va referi doar la minoritari etnici sau aiurea, atenție, disprețul pentru însemnele României trebuie să se refere și la jegurile care arborează cârpe pe post de steag. Un exemplu în poză, unde  bandiții primăriei penale a  hoților români și PDL pun o cârpă pe post de steag. Legea zice clar, drapelul României e orizontal cu lățimea 2/3 din lungime. Astfel că o cârpă afișată la răposata Casă Mihai Eminescu din Târgu-Mureș - desființată de prostovanul borfașului  penal – rămâne o cârpă, nu un steag național.
Pentru hoții lui Florea, ce spune legea:
Drapelul României are formă dreptunghiulară. Lăţimea drapelului este egală cu 2/3 din lungimea acestuia, iar dimensiunile fâşiilor culorilor sunt egale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.