marți, 6 octombrie 2015

Clodu Maior se pregătește de pușcărie? Casă vândută maică-sii, trăgătoarea de sfori la FCM-ul cu dedicații hoțești ale bandiților PDL Mureș!Clodu Maior se pregătește de pușcărie? Casă vândută maică-sii, trăgătoarea de sfori la FCM-ul cu dedicații hoțești ale bandiților PDL Mureș!
Cu dosar la ANI pentru furtul a 35.000 de lei ilegal, pe PFA, în timp ce gagiul se juca de-a consilierul local, cu statut de complice al porcului mare PDL Mureș, cum scrie presa, la furtul banditului mare PDL(un milion de euro pe motiv de ASA al banditului care nu plătea impozitele la stat!), ce face Clodu Maior? Își vinde casa…maică-sii! Șmecherie pe care a făcut-o și banditul mare PDL, când trebuia să nu aibă banii raportați, cu casa donată lui fiu-su!
P.S. Claudiu Maior e cel acuzat de DNA de complicitate cu Florea, prinsul de ANI cu banii furați pe PFA inventat special la porcul etnic PDL și cel care a luat mită de la Coral, prin Kagan Ildiko, cum scrie EVZ, după ședințe cu dedicație conduse de făptaș!
P.S. Pentru cei nu știu, Clodu era alintul de pușcăriaș iubit, hoțul Țerbea,banditul care trăgea sforile pentru  retardat  și dădea mită pentru gunoiul FCM/ASA.Să se bucure de căldură acolo unde e! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu