miercuri, 7 octombrie 2015

Banditism la Târgu-Mureș și Timișoara,spune Mircea Sandu. Interesele Joma și ale hoților din primării din partidul scursurii care l-a decorat pe Burleanu, spunem noi!



Banditism  la Târgu-Mureș și Timișoara,spune Mircea Sandu. Interesele Joma  și ale hoților din primării din partidul scursurii care l-a decorat pe Burleanu, spunem noi!

Ziare.com zicere

UEFA a facut o descoperire in fotbalul romanesc despre care ar fi spus ca este "un caz clar de puscarie", potrivit dezvaluirilor facute de fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Initiativa Federatiei Romane de Fotbal de a infiinta doua centre de excelenta nu a fost deloc pe placul UEFA, fapt recunoscut si de oficialii FRF.

Mai mult, potrivit spuselor lui Mircea Sandu, raspunsul UEFA la solicitarea FRF ar fi fost ca aceasta iniativa reprezinta "un caz de puscarie".

"Cei de la Federatie au intrebat la UEFA daca se poate sa faca asta. UEFA le-a zis ca este un caz clar de puscarie. Mi-a comunicat cineva din preajma Federatiei. Acesta a fost raspunsul. Este incredibil ce s-a intamplat", a dezvaluit Mircea Sandu la Digi Sport.

"Ar trebui sa intervina niste organe de la noi prin tara. Este un abuz de necrezut", a mai spus Sandu.

Federatia Romana de Fotbal a infiintat doua centre de excelenta, la Targu Mures si Timisoara. Forul condus de Razvan Burleanu a luat juniori de la mai multe echipe din tara si a format doua echipe pe care le-a inscris in competitii, desi nu sunt afiliate.

Potrivit regulamentelor in vigoare, FRF nu are dreptul sa inscrie echipe in competitiile pe care le organizeaza.

Mai mult, FRF doreste ca in momentul in care jucatorii termina junioratul sa incaseze sume de transferuri, ceea ce este, de asemenea, neregulamentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.