miercuri, 21 octombrie 2015

Golănașii hoției PDL pentru retardatul lui Florea mai iau una peste bot!



Golănașii hoției PDL pentru retardatul lui Florea mai iau una peste bot!


Clubul ASA Târgu Mureş a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu 3.000 de lei penalitate sportivă şi obligat la plata restanţelor financiare către Narcis Răducan, care a ocupat funcţia de preşedinte al grupării ardelene în prima jumătate a acestui an.

"Narcis Răducan vs. AFC ASA 2013 Tg. Mureş - Comisia acordă clubului AFC ASA 2013 Tg. Mureş un termen de graţie de 5 zile pentru plata debitului, penalizează clubul cu suma de 3.000 lei; Acordă termen 18.11.2015", se menţionează în soluţia comisiei, publicată, miercuri, pe site-ul oficial al LPF.

Cluburile FC Viitorul şi Astra Giurgiu au fost sancţionate cu câte 1.000 de lei fiecare pentru încălcarea Regulamentului Media în ceea ce priveşte prezenţa antrenorilor şi a jucătorilor la interviurile flash pentru deţinătorii drepturilor TV la finalul partidei directe din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

De asemenea, gruparea FC Steaua a fost sancţionată 1.000 lei penalitate sportivă pentru absenţa reprezentantului său de la şedinţa tehnică de dinaintea partidei cu Petrolul Ploieşti.

Eliminaţi de pe teren în partidele din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I, jucătorii Hristo Zlatinski (CS Universitatea Craiova) şi Florin Bejan (ASA Târgu Mureş) au fost sancţionaţi cu 2 etape de suspendare şi 3.000 lei, respectiv 1 etapă şi 740 de lei.

Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.