marți, 6 octombrie 2015

Atenție, măr fără plata taxelor la buget!Atenție, măr fără plata taxelor la buget!

După modelul condamnatului lui Florea, fostul jandarm Pavel organizează în praful centrului din Târgu-Mureș ….Toamna mărului! Atenție, bandiții de până, cu uniforme, cazier sau gunoaie din partidul borfașului PDL, nu încasau taxe pentru ocuparea domeniului public, vindeau merele în locuri neaprobate și fac și concurență neloială celor care vând legal, în piețe! Să găsim interesele bandiților din Primăria Târgu-Mureș la Batoș și la... 2 și un sfert?
DNA, poate verifici tarabele din plastic de 1550 lei bucata, semănate de bandiții din Primărie în Piața 22 Decembrie 1989 și meseriașul lui Florea care a aruncat tarabele din piatră sub cerul liber, la intrarea în piață! Căutați interesele borfașului viceprimar al lui Florea, căutați firma care vinde mizeria de plastic, tot printre  întreținuții etnici ai hoțului român. Hoțiile sunt mereu etnice la Târgu-Mureș!
     Începând cu data de 7 octombrie 2015 debutează cea de - a X- a ediţie a campaniei „TOAMNA MĂRULUI MUREŞEAN”, eveniment ce se organizează de către Primăria Municipiului Tîrgu Mureş în parteneriat cu SC ADMINISTRATOR IMOBILE ŞI PIEŢE SRL, pentru promovarea produselor autohtone în scopul achiziţionării şi consumului lor.

     Şi în acest an, această campanie de vitaminizare, avantajoasă atât pentru producători cât şi pentru consumatori, se va desfăşura în pieţele agroalimentare din municipiu şi în parcul situat în Piaţa Trandafirilor, atât timp cât condiţiile meteorologice o vor permite şi în măsura în care vor exista resurse si disponibilitate din partea producătorilor pentru comercializarea merelor.

     Invităm cetăţenii municipiului în locaţiile amintite, pentru a profita de fructele specifice sezonului de toamnă şi pentru a-si „încărca” organismul cu vitaminele necesare prevenirii îmbolnăvirilor şi menţinerii sănătăţii.Cu respect,

Administrator,

Dumitru Pavel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu