luni, 6 martie 2017

Atenție, DNA, la noua afacere a bandiților din Primăria Târgu-Mureș, concert de…13 martie!Comisionul borfașilor români și pomana pentru impresarii promovați de gunoiul Știi TV!



Atenție, DNA, la noua afacere a bandiților din Primăria Târgu-Mureș, concert de…13 martie! Comisionul borfașilor români și pomana pentru impresarii promovați de gunoiul Știi TV!
Pentru că lichelele astea au răspuns la bășcălie unei solicitări POL, cum că nu pot anunța cât primește pomană fiecare gurist, pe motiv de…concurență, ia luați hoții români la puricat pentru toate concertele pe guriști români și ungurii fluturați la mizeria știi TV a javrei etnice. Aici sunt banii voștri și interesele hoților români plus un impresar maghiar! Hoție pur românească în primăria bastardului și a dementului lui iubit și pe PFA ingineresc! Iar pentru banditul român care se adresează secuilor cu apelativul frați atunci când are ceva de furat sau manipulat, acum exact 100 de ani, în 13 martie 1917, se întâmpla asta: A fost semnat Documentul de la Viena de către cancelarul Bethmann-Hollweg și ministrul de Externe austro-ungar Ottokar Czernin. El prevedea anexarea României la Austro-Ungaria în caz de victorie a puterilor centrale în Primul Război Mondial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.