duminică, 19 martie 2017

Bandiții lui Florea pregătesc spectacol de striptease în spațiul pentru avizul căruia au șantajat pompierii Grupului Horea!



Bandiții lui Florea pregătesc spectacol de striptease în spațiul pentru avizul căruia au șantajat pompierii Grupului Horea!
Cum șantajul bandiților din Primăria Târgu-Mureș zace încă sesizare la DNA local, poate se verifică data exercitării șantajului și data eliberării actului. Cel mai sigur club, cum se lăuda escrocul Maior, adică pompierii s-au executat, șantajați fiind cu cele 700 de litri de combustibil! Și peste toate, porcii etnici ai lui Florea fac spectacolul în Centrul cultural Eminescu, fosta Casă a tineretului care a fost desființață de porcul liric cunoscut și cu postul asigurat pentru sluj la zdreanța etnică din primărie și reînființată ca... serviciu al primăriei, doar pentru șefia animatoarei cu rahatul PDL aferent în familie. Aici sunt banii dumneavoastră, cum spunea șeful porcului etnic din partid și primărie și atenție la intrările…. libere pentru elevi, lipsa bonurilor și servire de alcool minorilor, ca să nu mai fie discuții și șantaje de la porcul etnic la adresa instituțiilor de control din oraș.
DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?
Cum DNA Târgu-Mureș se face că nu mai știe, le reamintim că Florea a șantajat pompierii. Penalul nenorocit a amenințat că nu dă un leu până când nu primește autorizație la gunoiul numit discoteca primăriei. Pompierii au înțeles mesajul și retardatul lui Florea a ieșit apoi și s-a lăudat cu cea mai sigură discotecă (sic). DNA, verifică data șantajului, verifică eliberarea actului, verifică cine a făcut control și a eliberat autorizația. Pariem că nu au trecut 10 zile de la data șantajului?! Atenție, DNA, jegul numit discoteca primăriei are intrare liberă și se servește băutură alcoolică minorilor!
Până când DNA Târgu-Mureș - care e sesizată și aici - va da și în acest caz etnicului ce merită pentru faptele sale și stilul mafiot care presupune mită Musgociu și furt pe trogloditul de subordonat cu fotbalul sau lepra cu baschetul.
http://www.zi-de-zi.ro/2016/01/29/primarul-suparat-pe-pompieri-ce-spune-colonelul-oltean/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.