marți, 14 martie 2017

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cum au făcut praf multe zeci de mii de euro pe cântăcioși promovați de cătanele inepte cu TV, la exact 100 de ani de la anexarea pe hârtie a RomânieiBandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cum au făcut praf multe zeci de mii de euro pe cântăcioși promovați de cătanele inepte cu TV, la exact 100 de ani de la anexarea pe hârtie a României
Doar DNA Târgu-Mureș nu e interesată de ecosistemul: guristul promovat de cătana ineptă  cu TV cântă pe mulți bani publici, impresarul  umflă banii și bandiții lui Florea sărbătoresc 100 de ani de la semnarea actului   de anexare  a României la Austro-Ungaria, sărbătoare numită de hoți…ziua internațională a femeii! Text inept de la ruda adusă de borfașul mare din executiv în direcția primăriei, de la bilingvul idiot cu microfonul și de la ceilalți neterminați agramați care scriu precum tontul care consiliază escrocul Maior.13 martie 1917, se întâmpla asta: A fost semnat Documentul de la Viena de către cancelarul Bethmann-Hollweg și ministrul de Externe austro-ungar Ottokar Czernin. El prevedea anexarea României la Austro-Ungaria în caz de victorie a puterilor centrale în Primul Război Mondial.


Primăria Tîrgu Mureş a oferit luni seara un spectacol de excepţie prilejuit de Ziua Internaţională a Femeii
Marţi, 14 Martie 2017 15:47 | Imprimare | EmailMarime text:

Luni, 13 martie 2017, de la ora 18.00, Primăria municipiului Tîrgu Mureş a organizat un spectacol extraordinar prilejuit de Ziua Internaţională a Femeii. „Mulţumesc doamnelor şi domnişoarelor care ne-au onorat cu prezenţa, umplând sala până la refuz....Aceasta demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că la Tîrgu Mureş armonia şi buna convieţuire sunt la ele „acasă". Vastag Csaba (Ungaria), Faydee (Australia) şi inegalabila Andra şi-au dovedit din plin măiestria şi arta interpretativă în faţa miilor de spectatori prezenţi în Sala Polivalentă, respectiv a celor peste 100.000 de utilizatori ai Facebook-ului, un număr record de vizualizări înregistrat la acest spectacol. Vom continua şirul evenimentelor de succes, astfel încât târgumureşenii, români şi maghiari deopotrivă, să conştientizeze că Primăria Tîrgu Mureş rămâne şi pe viitor alături de ei, oferindu-le spectacole de înaltă ţinută artistică", a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior, prezent în mijlocul spectatorilor. De remarcat şi mulţumirile transmise primăriei de cei trei îndrăgiţi interpreţi de muzică uşoară, care s-au declarat încântaţi de Tîrgu Mureş.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu