duminică, 19 martie 2017

DNA, cine a tipărit miile de invitații date de bandiții din Primăria Târgu-Mureș rudelor și găștii lor?DNA, cine a tipărit miile de invitații date de bandiții din Primăria Târgu-Mureș rudelor  și găștii lor?
Cum banditul mare din primărie are afaceri pe guriștii promovați de mizeria Știi TV, mare concert mare și mii de invitații tipărite de nebun, decontări secrete, pe motiv că nebunul nu vrea să intre la clauze de confidențialitate cadorisit bani pentru români și unguri. Poate verifică DNA dacă nebunul nu a folosit românul care i-a făcut afișele și pliantele în campania electorală și dacă dezaxatul nu a folosit prilejul să ofere un premiu din bani publici respectivului. Pentru că mafia e mereu etnică, românească, și există precedente la scursurile cu publicitatea prin lichele inepte, prin televiziuni cu casetele primăriei la cătanele cretine, prin jegurile angajate cu neveste în primărie, prin copii tembeli aduși pe nepotisme sau prin rudele inepte ale șefilor serviciilor secrete sau de investigații anticorupție sau nu, cu tipografii sau nu, de la care nebunul poate cumpăra. 

Atenție, DNA Târgu-Mureș, invitațiile par să aibă exact dimensiunea felicitărilor pe care nebunul și retardatul lui pe PFA le trimiteau din banii publici prostimii cu diverse ocazii de furat banul public așa că porcii sunt ușor de reperat, pentru banii cadou, la fel și tipografia omenită de lichele etnice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu