vineri, 10 martie 2017

Păcălicii numiți impropriu Poliție locală târgumureșeană se fac că nu văd parcările imbecililor. Buni doar de băut în Moldova, la manipulat după școala sereistului pistolar, pentru lipit afișe și la luat bani publici, pe AS sindicală a slujului pentru nebunul din executiv, 45.000 de euro mită/cadou/premiu/taxă de protecție!



Păcălicii numiți impropriu Poliție locală târgumureșeană se fac că nu văd parcările imbecililor. Buni doar de băut în Moldova, la  manipulat după școala sereistului pistolar,  pentru lipit afișe și la luat bani publici, pe AS sindicală a slujului pentru nebunul din executiv, 45.000 de euro mită/cadou/premiu/taxă de protecție!
Noroc că astăzi oamenii sereistului  muncesc și ei, dar pe motiv de maghiari, cu al lor marș și miting! Asta în timp ce tembelii lasă porcul lui Florea să se pozeze punând balize de beton care să oprească parcările ilegale, în buza trecerilor de pietoni. Pe care le-au făcut cei doi penali jegoși, din dragoste pentru vopseaua și firma Horațiului sau pentru alți întreținuți ai mafioților români! Mergeți la DNA pentru furtul din bani publici pe motiv balize de beton amplasate ilegal și care pun siguranța circulației în pericol? Balize pe firma vreunui  etnic din gașca dementului din executiv, corespunzător furtului etnic din ultimii 16 ani de la Târgu-Mureș?! Iar DNA poate lua nebunul și pentru milioanele de indicatoare rutiere Kiss Unicum, plantate ilegal și dublate, pentru că porcul avea de decontat fără număr pe abonat, după ce trogloditul nu a montat vreo 10 ani pic de indicator. Așa se fură românește, atenție, DNA, la refacerea Revoluției( 5000 de euro de furat pentru alte indicatoare), respectiv 1 Decembrie, tot 5000 de euro de furat prin porcul etnic pentru maghiarii cei buni.


P.S. Oamenii ratatului din serviciu secret care bea cu retardatul lui Florea în mijlocul străzii nu văd retardatul sectant cum parchează. Nu-i nimic, le vom da altora de lucru, pe motiv că prostovanii sereistului fac abuz în serviciu, își fac treaba în mod diferit, în funcție de mafiotul liberal sau dacă mașina are numere de alt județ! Pupincurism de vită ineptă și needucată, că frică de mafie nu e variantă, pentru că avem vajnicii bărbați cu 12 clase și pistoale Glock de la firma Lotus, care nu se tem de cre(ș)tini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.