marți, 14 martie 2017

Un consilier local acuză sau Bălaș față cu bandiții din primăria Târgu-Mureș, care vor, joi, să cheltuiască bani pe alte școli, probabil tot pe firmele unor borșeni, someșeni, poruțieni și bențeni abonați la porcul lor etnic din executiv și partidul de hoți româniUn consilier local acuză sau Bălaș față cu bandiții din primăria Târgu-Mureș, care vor, joi, să cheltuiască bani pe alte școli, probabil tot pe firmele unor borșeni, someșeni, poruțieni și bențeni abonați la porcul lor etnic din executiv și partidul de hoți români
În atenția DNA: sumele decontate fără număr pe firmele viermilor obișnuiți și amintiți în toate licitațiile cu dedicație, afacerile camere de supraveghere, cu supravegherea porcului lui Florea prins cu PFA ilegal la porcul lui de partid din executiv, afacerile table inteligente, afacerile cu termopane, cu obligativitatea semnării pentru afacere de către părinții somați să vină la școală, mita luată de 1700 de profesori care au mâncat și au băut gratis la restaurantul hoitului Țerbea, în evenimentul la care nebunul din executiv și retardatul lui pe sectă și-au făcut campanie electorală.

Acest anunț a fost postat la Grădinița "Rază de soare" din Aleea Carpați, Tîrgu Mureș. Incredibil! Cică Primăria "nu mai dispune de fonduri". Ba dispune și doar cu banii care au fost ieri cheltuiți pe concertul cu Andra, ar fi putut fi rezolvată problema grădiniței. Nu mai spun că, abia acum două săptămâni, au fost votați de către Consiliul Local (PNL+UDMR) 10,2 milioane de lei pentru ASA, BC Mureș etc. Îi mai spun directoarei că ceea ce solicită prin acest anunț este ilegal, părinții neavând dreptul să asfalteze o proprietate publică. O aștept însă pe directoare la ședința în care se votează bugetul, pentru a susține demersurile POL de suplimentare a fondurilor pentru unitățile de învățământ. Și, de ce nu, să organizeze chiar un protest (cu alți colegi directori) în fața Primăriei, așa cum POL a făcut acum un an. Nu cred că a sta cu mâna întinsă către părinți este soluția cea mai potrivită pentru un manager competent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu