joi, 2 martie 2017

Mititelu și lupta sa continuă contra escrocilor CraiolguțeiMititelu și lupta sa continuă contra escrocilor Craiolguței
Gsp zicere:
  Adrian Mititelu își continuă războiul cu CS U Craiova, echipa  pe care o acuză că a furat identitatea adevăratei Știința. FC U Craiova, clubul dezafiliat de FRF în 2011, figurează în continuare la UEFA drept echipa cu palmaresul alb-albastru.

"Clonatii tradatori sunt sah-mat! Sunt acte care confirma indubitabil ca FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea clubului infintat in anul 1948 ! Am gasit si acordul dat de institutia de invatamant UNIVERSITATEA din CRAIOVA pentru privatizarea clubului de fotbal in anul 1991! Toate aceste documente incendiare le voi depune maine la DNA dar si in procesele cu marca de la ICCJ si cel cu palmaresul de la Tribunalul Dolj!", anunțase luni Mititelu pe contul său de facebook.

El a revenit și a publicat cele 10 documente (vezi galeria foto) pe care le-a dat pe mâna procurorilor, însoțindu-le de următoarele explicații:

"Documentele arata urmatoarele:

    Actele in cauza demostreaza fara putinta de tagada ca actualul Clubul Sportiv de Drept Public UNIVERSITATEA din Craiova condus de Badea nu are niciun drept la activitatea fotbalistica inca din anul 1990! Si prin urmare Badea se face vinovat de grave fapte de fals si abuz!
    In anul 1991, ulterior, dupa ce sectia de fotbal a clubului Universitatea Craiova s-a separat de celelealte sectii, aceasta activitate fotbalistica s-a privatizat constituindu-se in Societatea Comerciala FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA S.R.L!
    Intreaga procedura juridica de transformare s-a derulat cu respectarea legislatiei in vigoare , instanta de judecata si registrul comertului au aprobat aceste operatiuni juridice.
    De asemenea, institutia de invatamant Universitatea din Craiova si-a dat acordul de transformare a clubului de fotbal Universitatea in societate comerciala!
    Nu in ultimul rand, ADUNAREA GENERALA A FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA formata din jucatori, antrenori, conducatori, reprezentatii Universitatii etc au votat in unanimitate!
    Consiliul de Administratie al FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SRL era compus din 5 membri, un reprezentant al Universitatii, un reprezentant al PRIMARIEI MUNICIPIULUI CRAIOVA si trei reprezentantii ai clubului.
    Revoltator este faptul ca cei care au participat activ in procedura de privatizare a clubul sunt din randul majoritatii celor care s-au implicat in infiintarea clubului CSU, totodata renegand adevarata U Craiova!
    Personajul principal al privatizarii clubului Universitatea Craiova in anul 1991 este nimeni altul decat Marcel Popescu, persoana care in prezent se afla inrolat la clubul fantoma si care blameaza in mod penibil istoria juridica a clubului de fotbal Universitatea Craiova!
    Odata cu infiintarea acestei societatii comerciale in anul 1991, institutia Universitatea din Craiova a pierdut orice drept cu privire la echipa de fotbal, nume, activitate fotbalistica ,etc.
    Ulterior, in anul 1994, clubul s-a reorganizat in asociatie non profit in urma cerintelor Ministerului Sportului prin Ordinul 292/1992.
    In anul 2002 clubul s-a transformat din nou in societate comerciala, in baza legii 69/2000."Gazeta Sporturilor a anunțat la finalul anului trecut că în 2017 vor începe audierile într-un caz cu iz penal, în care procurorii vor investiga detaliile înfiinţării actualului club din Bănie, CSU Craiova, afilierea acestuia la FRF, dar şi dreptul de a participa direct în Liga a 2-a, în 2013.

Procurorii vor investiga modul în care a fost constituit clubul CSU Craiova, cum a fost afiliat şi cum a promovat în L1.

Vor fi audiaţi foşti şi actuali conducători de la Casa Fotbalului, dar şi alte personaje importante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu