miercuri, 1 martie 2017

Bandiții lui Florea înlocuiesc parcările ilegale ale lui Moldovan, trase cu vopsea, cu balize din betonBandiții lui Florea înlocuiesc parcările ilegale ale lui Moldovan, trase cu vopsea, cu balize din beton
După ce bandiții lui Florea au tras, ilegal, loc de parcare în buza trecerilor de pietoni sau în imediata apropiere a sensurilor giratorii, ca furt etnic, în disprețul legislației care spune clar că e interzis să parchezi la 25 m înainte și după trecerile de pietoni, apare o altă afacere etnică, baliza de beton, pusă, cică, să blocheze parcarea în buza trecerii.
Recapitulăm, bastardul etnic l-a lăsat pe întreținutul român să tragă linii ca un bou, pentru parcări ilegale, iar apoi dementul vine și spune că vrea să vă fure banul public și pe… balize din beton. Nu-i nimic, există DNA Târgu-Mureș și se va face cuvenita sesizare pentru hoția din bani publici pentru ceva ce e, oricum, e interzis. Iar dacă se parchează aiurea, dovadă că și retardatul lui Florea, sectantul penal și cu angajare pe PFA ingineresc la bastardul lui din partid parchează ca un retardat împuțit, este pentru că tembelii numiți poliție locală lipesc doar autocolante în campania lui Florea, merg la bețivăneli în Moldova și nu numai, cu feblețele din serviciu la pachet, vorbesc doar de conflicte etnice la Liceul Papiu, adică se comportă ca niște cretini din SRI care cred încă în manipulările gen martie 1990, din ură pentru maghiarime. Și cum vine 1 martie, 8 martie, 15 martie, marșul secuilor și alte interese ale borfașilor din poliția respectivă, parcarea ilegală e ultima problemă a ăstora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu