joi, 16 martie 2017

Jegurile numite Poliția locală târgumureșeană sunt interesate doar de parcările la Spitalul nouJegurile numite Poliția locală târgumureșeană sunt interesate doar de parcările la Spitalul nou
Cum jegoșii ăștia care primesc 45.000 de lei pe AS Sindicală a primăriei și poliției locale și încă 45.000 de lei pe As sindicală a poliției locale, după ce au lipit în exercițiul funcțiunii autocolantele în campania penalului jegos Florea, atenție DNA, aveți cauza și efect. Căutați borfașii și la excursiile în Moldova după vin, la plimbările în Grecia în delegații folclorice și nu numai și premiile numite susținerea taberelor de pictură ale șmecherilor care se cred high, adică…vulturi albaștri! Aici sunt banii dumneavoastră și relațiile jegurilor etnice cu penalii și mituiții din primărie! Mită, taxă de protecție, cadou, hoție românească sau ce?! Și pentru DNA, atenție la Lotus și afacerile pe borfașii din PDL, pentru cunoscătorii care au dotat  și la Târgu-Mureș păcăliciul în uniformă cu 12 clase cu pistoale Glock! 
P.S. Bandiții lui Bretfelean nu îl amendează pe retardatul care parchează pe trecerea de pietoni, pentru că sectantul împuțit pe PFA ingineresc e handicapat sau așa ceva? Cum nu amendează nici bovina fostă la PNȚCD care bea în primărie sau rahatul cu oiștea în gard care consiliază retardatul lui Florea  și care parchea ca o vită bilingvă?! Și când te gândești că rahaturile lui Bretfelean vroiau să vă ridice mașinile și noaptea, pentru a mai fura scursura ineptă moartă în elicopter și dobitocul urmaș la golănii pe tras linii pe asfalt, cu indicatoare cumpărate de porcul din executiv din banii prostimii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu