duminică, 19 martie 2017

Bandiții din primăria lui Florea se laudă cu escroci ca imagine și cu afacerile pe gașca etnică întreținută, și în cetatea medievală!



Bandiții din primăria lui Florea se laudă cu escroci ca imagine și cu afacerile pe gașca etnică întreținută, și în cetatea medievală!
Pentru DNA Târgu-Mureș, atenție la compartimentările de milioane de euro pe gașca subordonată în partid Poruțiu și Borșan, pe întreținutul sectant  în biserica banului pomană de la penal, Bența. Mai precis OLAF trebuie să verifice ce au făcut firmele păcălicilor români în cetate și pe străzi Atenție, DNA la atârnătorii care au pus mâna, cultural, pe bastioane și le folosesc după cheful lor etnic, atenție la mizeriile numite festival de film, târg de arte și meserii, la concertele bandiților cu scaunele cărate de la porcul mort Țerbea, atenție la toate afacerile hoților români prin scursura etnică și penală din  primărie! Atenție și la afacerile cu cumpărat iarbă și flori de la gașcă, de la tăiat și îngrijit spații verzi cu neterminații porcului etnic, atenție la escrocul Maior, prins de două ori de ANI și în dosar la Cluj-Napoca cu mita Coral, cum scrie presa, după ședințe nășite de Maior și dați peste botul jegos cătanelor inepte care folosesc banii publici pentru imaginea porcului cunoscut, cum la fel și jegurilor care consiliază retardatul pe bani publici sau copiilor-rude aduși de porcul etnic din milă de unchi în primărie cu concurs ați ghicit unde anunțat, cum e obiceiul la porcul etnic. Zdreanța angajează toate rudele celor care l-au verificat la DNA/PNA, curtea de conturi, angajează tutele de neveste ale porcilor PDL/PNL în regii sau instituții culturale,  livrează afaceri porcilor care își fac PFA cu o zi înainte, ca retardatul inginer, sau cu o lună, ca spurcăciunea cu balon, pentru că se știe: orice gunoi etnic trebuie servit de hoțul etnic numărul 1 al celor 16 ani de mafie românească la Târgu-Mureș!  SRI veghează la așa ceva, la fel și prostălăi de la SRI care poluează instituțiile în uniforme controlate de bandit! Pentru că gunoiul la gunoi trage !


Odată cu venirea primăverii, Cetatea Medievală, locul deja consacrat al întâlnirilor de după amiază a tinerilor, îşi întâmpină vizitatorii cu o „faţă" nouă. Astfel, echipele de lucru aparţinând Serviciului Public de Utilităţi Municipale au desfăşurat activităţi complexe de amenajare peisagistică în incinta Cetăţii. Ne referim, între altele şi la acţiuni de însămânţare a materialului dendro-floricol propice acestui sezon, de curăţat şi toaletat copaci, de măturat, curăţat şi spălat a aleilor de promenadă, precum şi altele. „Cetatea medievală este un loc îndrăgit de târgumureşeni. Îi observi aşa, discret, plimbându-se pe aleile de promenadă, tineri, dar şi persoane de vârsta a treia, depănând amintiri...Cetatea creează acea oază de linişte, dar şi de recreere, de care cu toţii avem nevoie în acest tumult al vieţii. Cetatea rămâne şi pe mai departe unul din reperele istorice şi culturale ale municipiului nostru, o îmbinare perfectă şi armonioasă, în acelaşi timp, a tradiţionalului cu modernul, a trecutului cu prezentul..., este de părere consilierul primarului, Claudiu Maior.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.