joi, 2 martie 2017

Dorin Florea, de la mită pentru 1600 de profesori pupincuriști, la tribunal, pentru hoția destinată retardatului lui iubit și subordonatDorin Florea, de la mită pentru 1600 de profesori pupincuriști, la tribunal, pentru hoția destinată retardatului lui iubit și subordonat
Cum diferă situația la un an distanță! Acum un an, în martie, Florea și retardatul său pe PFA mâncau și beau cu 1600 de profesori pupincuriști, în acțiunea de mită electorală numită Ziua….femeii! Bani publici, restaurant ales pe pile, la gunoiul jegos Țerbea, nici o reacție de la DNA Târgu-Mureș minus Curcă, pentru hoție și deturnarea banului public pe porcul pușcăriaș, hoție pur românească. Anul acesta, profii nu mai pupă dosul porcului și retardatului cunoscut, pe motiv că nu e an electoral și borfașii din primărie sunt puțin ocupați cu procesul din Harghita, 7 martie termen. Hoții români cu complici maghiari trebuie să răspundă pentru furtul calificat a 1,7 milioane de euro, în folosul sectantului pe PFA și consiliere de retardat, după ce banditul din executiv a dedicat bani unui gunoi care nu ăși plătea obligațiile cătrea stat, așadar, ilegal. La fel de ilegal cum retardatul sectant și pe PFA în primărie a primit teren pe care l-a închiriat netoata mumă. Hoție pur etnică, cu complicii maghiari necesari în primărie, cretini șantajabili cu afacerile pe primărie. Pentru că …Târgu-Mureș, orașul în care doar oamenii simpli s-au bătut în stradă și leprele maghiare și românești devalizează împreună bugetul fraierilor pe care îi cred proști ca noaptea! Cealaltă mită a lui Florea pentru jegurile pupicuriste v-a costat 200.000 de euro și a constat în tichete cadou date exclusiv profesorilor, în campania porucului etnic din executiv pentru Băsescul lui iubit. Fără reacție de la Consiliul concurenței și DNA, furt calificat chiar și prin dedicația făcută de porcul etnic hipermarketului Real! Ca să nu fie emoții, au fost făcute sesizările necesare la DNA Târgu-Mureș minus Curcă!
 

Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu