joi, 9 martie 2017

Polițiștii cu 12 clase au pus femeile la lucru, dar le-au dat ciocolată și floare! Bine că nu le-au dus și în excursiile obișnuite după vin, în Moldova!



Polițiștii cu 12 clase au pus femeile la lucru, dar le-au dat ciocolată și floare! Bine că nu le-au dus și în excursiile obișnuite după vin, în Moldova!
Doar la Târgu-Mureș - poliția cunoscută pentru premiile de la banditul din executiv:  Tabără de pictură, excursii folclorice, excursii la frații moldoveni cu vin, câte 45.000 de lei anual pe AS sindicală a primăriei și AS sindicală a primăriei și poliției locale, cu lipit autocolante de demență SRI, cu vandalii imaginați la beție de jegul pistolar și polițist, atenție DNA la posibilele mite și șantaje – femeia e pusă la lucru de ziua ei și recompensată. Să nu fii găsit prostălăii  sereistului izgonit de la Maramureș, Bretfelean, nici un bărbat și s-au răzbunat punând la muncă femeile? Misoginism sau demență a lipitorilor de autocolante în campania electorală a lui Florea, dosar închis cu grație pe vremea Curcii?    

 Miercuri, 08.03.2017, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș a reluat activitatea de salubrizare a unor zone din municipiu, sens în care, sub supravegherea cadrelor instituției noastre, 6 persoane care  beneficiază de ajutor social, respectiv care au obligația de a presta muncă în folosul comunității, au fost implicate în acțiunea de curățare a domeniului public, derulată   pe terenul cuprins  între Calea Sighișoarei și cartierul Belvedere.     

               Deoarece toate cele 6 persoane ce au participat la această activitate au fost femei, cu ocazia zilei de ,,8 Martie", polițiștii locali le-au oferit fiecăreia câte o floare și o ciocolată.



               Contextual, dorim să reamintim concetățenilor noștri că în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 20/2008, art.8, alin.5, este interzisă ,,aruncarea în altă parte decât în locurile anume destinate ( container, coșuri stradale etc.) a deșeurilor de orice fel", nerespectarea acestei interdicții sancționându-se cu amendă contravențională cuprinsă între 100 și 300 lei. Potrivit art.8, alin.1, din același act normativ ,, crearea și întreținerea unor platform clandestine de depozitare a deșeurilor menajere vegetale, de grajd, a resturilor provenite din demolări sau construcții", se sancționează cu amendă contravențională de la 200 la 2000 lei.

Director executiv,
Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș
Valentin – Constantin Bretfelean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.