duminică, 24 septembrie 2017

Atenție, OPC Mureș, la ochelarii făcuți de un fel de …comis-voiajori



Atenție, OPC Mureș, la ochelarii făcuți de un fel de …comis-voiajori
Mecanismul e mereu la fel: un nene sau o tanti  dau consultații gratuite pentru cei care nu își permit să meargă la un cabinet adevărat (sic!). De obicei în campania electorală a PSD sau PNL și prin primării. Voi, pensionarii sau ăia care credeți în gratuități și reduceri, sunteți măsurați ocular de un fel de comis-voiajor care se plimbă prin țară, aveți încredere în ins și îi plătiți avans și așteptați să binevoiască să vă trimită ochelarii și să îi plătiți alți 50 la sută. Campania ălora se face cu complicitatea celor de la asociații de pensionari și se desfășoară după sistemul spam, reclamă aruncată în cutia voastră poștală. De obicei, firma nu are legătură cu obiectul de activitate confecționare ochelari sau consultații medicale, fiind firmă de transport auto sau de afaceri imobiliare, așa cum am descoperit de câteva ori pe acest blog.
Foarte posibil ca și campania pe care o menționez aici să fie din tagma respectivă, așadar, OPC Mureș, e legal sau nu? Pe fluturașul cu inepția culorile steagului României puse de-a-ndoaselea (roșu-galben-albastru!) nu e o firmă pe care să o găsiți înregistrată la o căutare pe internet, scrie doar un Unik Optik care nu înseamnă nimic, nu e vreun J de înregistrare, vreun telefon de contact, în afară de telefoane mobile: 0721382962, 0761260296. Obrăznicia este că sunteți trimiși pe un site, cnvv.ro, care este blocat de Bitdefender ca antimalware (sic!) și pe fluturaș apare un număr de autorizare  din 2016, nu se înțelege dacă emis de vreo instituție cu ceva în legătură cu medicina.  Așadar, pensionari, nu simțiți că prindeți pe Dumnezeu de un picior prin campania cu un fel de comis voiajori?! Și parcă OPC anunța cândva că obligă cetățenii cu ochelarii plimbăreți să nu se ascundă ca hoții și să fie obligați să-și pună firma, cu datele de identificare și garanțiile necesare.

Ce să vezi, la Dej, în an de campanie electorală și cu primăria, ăstia au și nume de firmă: Unic Est Optic, cu telefoanele identice cu cele de la Târgu-Mureș! Iar comentariile sunt…un deliciu!
Daniel Lică e tipul cu firma, OPC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.