marți, 12 septembrie 2017

Atenție, faliment ASA cerut de fisc și judecat în 15, dar cu sponsori …maghiari. Sau cine are la mână UDMR Târgu-Mureș care a votat orice golănie pentru clubul retardatului?! DNA, Târgu-Mureș, reține și asta! Pe lângă cei 250.000 de euro datorie la stat făcută de borfași în câteva luni după insolvență! A patra alocare bugetară ilegală?! Așteptăm noul dosar DNA pentru hoțomanii banului public!Atenție, faliment ASA cerut de fisc și judecat în 15, dar cu sponsori …maghiari. Sau cine are la mână UDMR Târgu-Mureș care a votat orice golănie pentru clubul retardatului?! DNA, Târgu-Mureș, reține și asta! Pe lângă cei 250.000 de euro datorie la stat făcută de borfași în câteva luni după insolvență! A patra alocare bugetară ilegală?! Așteptăm noul dosar DNA pentru hoțomanii banului public!
Ardeal news zicere:

 ASA2013 Tirgu Mures, echipa retrogradata din Liga 1, ramasa fara banii din drepturile de televizare ale primului esalon, a primit sprijin financiar de la medicul cardiolog Imre Benedek si de la bugetul orasului. De ce? Nu stim exact sa va spunem, dar, probabil, un factor important este reprezentat de coalitia nedeclarata dintre UDMR si PNL.

Mai pe intelesul tuturor, sotia medicului este consilierul local PNL Mures, Theodora Benedek. El insusi este un sustinator cu state vechi al UDMR Mures. Asadar, aceasta combinatie de lucruri „intamplatoare” poate sa fie posibila explicatie pentru sprijinul acordat de acesta echipei condusa din umbra si din soare de catre nimeni altul decat inculpatul Claudiu Maior (pus de procurorii DNA Mures in stare de control judiciar).

„Vreau să mulţumesc public unui om care, fără ajutorul său, echipa aceasta nu ar fi putut să continue din vară până acum. E vorba despre profesorul Imre Benedek, un medic cardiolog renumit în Târgu Mureş şi nu numai acolo. Domnul Benedek efectiv ne-a susţinut în această perioadă. (…) Ne-a ajutat efectiv cu tot. Fără ajutorul lui nu puteam să ne continuăm activitatea până azi”, a spus Dinu Gheorghe inntr-o emisiune la digisport.

La sprijinul financiar oferit de familia Benedek, se pare ca a participat si bugetul municipiului Tirgu Mures cu suma de peste 100.000 de euro (530.000 lei), virata in conturile ASA2013 la inceputul lunii august, desi clubul inregistra datorii la stat in acel moment, deci o alta suma virata ilegal. Este important de precizat ca ordinul de plata pentru acesti bani a fost semnat de noul viceprimar din partea UDMR Mures, Makkai Grigore.

Sa nu uitam de dezvaluirile din culisele acestei echipe, facute tocmai de cel care-l lauda cu lacrimi in ochi pe salvator, uitand sa spuna si de noua suma consistenta virata din bugetul orasului – Blestemul nepotismelor: Dinu Gheorghe si antrenorii, demisie in bloc de la ASA2013!
 Dan Scarlat zicere:
Ataşez BPI 14078 cu sentinţa de confirmare a planului de reorganizare. Acolo, printre altele, scrie aşa:
"există o restanţă de 550.000 lei datorată de Consiliul Local pentru efectuarea plăţilor curente nai vechi a jucătorilor a căror contracte s-a renunţat, plus o hotărâre a Consiliului Local din februarie 2017 prin care s-a alocat o suma de 5.000.000 lei pentru efectuarea creanţelor curente" (pentru plata creanţelor - sentinţa e scrisa cu picioarele)
Eu intelesesem din ce am mai vazut prin presa locala ca cele 5 milioane sunt pentru tot sportul din Tg Mures, nu numai pentru ASA! Acum vad că CL e si dator!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu