joi, 28 septembrie 2017

Bani pentru obișnuita plimbare a sereiștilor în Moldova sau cum arată o ședință de CL cu interese în orașul hoției etnice, Târgu-Mureș



Bani pentru obișnuita plimbare a sereiștilor în Moldova sau cum arată o ședință de CL cu interese în orașul hoției etnice, Târgu-Mureș
Ardealnews zicere. Iar DNA e invitată să verifice plimbările după vin, ajutoarele de stat date celor care întorc banii prin sponsorizare, la primărie și alte nenorociri din ședință cu consilierii care au fost chemați să dea cu subsemnatul la anumite instituții după noile furturi cu bani pentru escroci din sport.

Primarul-inculpat Dorin Florea este acuzat de abuz in serviciu pentru neintroducerea pe ordinea de zi a sedintei consiliului local Tirgu Mures, a nu mai putin de 9 proiecte propuse de consilierii Partidului Oamenilor Liberi (POL), desi acestea indeplineau toate conditiile legale pentru a fi incluse.

„Pe ordinea de zi inițială erau toate proiectele noastre, primarul le-a tăiat și și-a făcut propriul convocator, pentru că a crezut că el e șeful, că până acum lucrurile așa se întâmplau. Adică aveai un proiect de lege, erai un partid de opoziție sau nu, mergeai la primar, negociai: ”Pune-mi și mie proiectul că o să-ți votez eu nu știu ce…”. Noi nu vrem să facem așa, plângerea penală pe care o vom face la DNA se bazează pe articolul 297 din Codul Penal care se referă la abuzul în serviciu prin care se îngrădește exercitarea unui drept al unei persoane, ori creează pentru aceasta o situație de inferioritate, pe temei de apartenență politică.”, a precizat consilierul POL, Radu Bălaș, in conferinta de presa.

O a doua plangere penală in rem, se refera la refuzul angajatilor primariei Tirgu Mures – probabil tot la indemnul primarului-inculpat -, de a pune la dispoziția consilierilor POL informatiile de interes public ce tin de administrarea orasului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.