miercuri, 6 septembrie 2017

Ungurii șantajează după ce Florea amenințase că șantajează maghiarii care nu votau mizeria de afacere mega-calculator pe firmele unor profesorași români și angajați ai primăriei hoției târgumureșene!



Ungurii șantajează după ce Florea amenințase că șantajează maghiarii care nu votau mizeria de afacere mega-calculator pe firmele unor profesorași români și angajați ai primăriei hoției târgumureșene!
Poate se întreabă DNA cum e cu mega-calculatorul și ASA-ul  dorit de hoții români cu complici maghiari, cum e cu susținerea Țării secuilor de către vreun idiot de penal etnic român, cum e cu discriminarea maghiarilor prin tabu la afacerile prin primărie și ce firme românești primesc pomenile pur etnice prin escrocii dovediți din primăria hoției târgumureșene. Plus târgurile, festivalurile, statuile, finanțare pe cluburile de sport, date UDMR în schimbul sprijinului politic pentru jegul nenorocit al lui Florea, atenție și la paze, la clinici, la publicități prin gunoaie de intermediari, atenție la îngrijiri spații verzi, reparații școli și IȘJ-uri, atenție la românii întreținuți din banii publici care trebuiau să pună mâna pe cei 1,5 milioane lei cadou, pe așa-zise recompartimentări și tras linii pe pereți! Adevăratul motiv pentru escrocheria cu liceul fictiv al lui Someșan, ins cu copiluțul și el foarte activ cu reparații din banii publici la școli și universități, în paranteză fie spus!
 Iar la școli, DNA, ia vezi mizeriile numite Cupa liceelor prin ASA, organizate și dedicate pentru Joma, 100.000 de euro anual cadou la nebun, vezi de calitatea Joma de Mureș, caută  cei 5000 de euro decontați pentru fiecare elev prostit că face academia de fotbal din banii prostimii, caută românii PNL/PDL/PSD și sectă la școli cu termopane, polistiren și centrale, cu gașca de români care sug la Florea de milioane de euro,  caută mitele date de banditul român la restaurantului gunoiului condamnat Țerbea sau la Hipermarket Real, papa, băutură sau tichete cadou, în campaniile nebunului și ale retardatului său iubit, alte sute de mii de euro furt calificat, caută transporturile elevilor pentru imbecilul cu firmă sau golănelile cu balon cu 400 de semnături fictive sau nu, ca să prinzi imbecilii români cu complici maghiari!  Chiar și scursurile de la servicii aruncate de nebun în CA ale unor școli, licee, grădinițe, în primărie, poliție și alte locuri de manipulat și isterizat etnic românii verzi. Prietenii de la DNA știu de ce!
Guvernul Ungariei si-a retras sprijinul acordat Romaniei pentru aderarea la OECD (Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica), unul dintre principalele obiective de politica externa ale Bucurestiului. Guvernul maghiar arata intr-un comunicat ca a luat decizia dupa ce infiintarea unui liceul catolic la Targu Mures a fost suspendata. MAE roman a reactionat la scurt timp, spunand ca "regreta" transformarea temei Liceului Catolic intr-un "subiect de campanie electorala in Ungaria". In ce priveste anuntul Ungariei ca isi suspenda sprijinul pentru aderarea Romaniei la UE, Ministerul de Externe califica decizia drept "complet inadecvata, inamicala si contraproductiva".

Florea îi toarnă pe UDMR-iștii care nu vor afaceri dedicate pe profesori de la Petru Maior și Cantemir, pe firmele ălora și pe foștii angajați din primărie, la…Viktor Orban. Sperăm că menționează și sprijinul adus candidaturii Țării Secuilor pentru capitală culturală europeană! Mare român și acesta, degeaba l-ați votat ca fraierii etnic, din poziția de unic candidat român


Florea îi toarnă pe UDMR-iștii care nu vor afaceri dedicate pe profesori de la Petru Maior și Cantemir, pe firmele ălora și pe foștii angajați din primărie, la…Viktor Orban. Sperăm că menționează și sprijinul adus candidaturii Țării Secuilor pentru capitală  culturală europeană! Mare român și acesta, degeaba l-ați votat ca fraierii etnic, din poziția de unic candidat român

Până când bandiții lui Florea vor copia și pe tîrgumureș.ro, site pe bani publici, ce au conceput consilierii consiliatului. Sperăm că Florea va arăta că a susținut și Țara Secuilor, ca mare român ce e și care își bagă mereu picioarele în voturile fraierilor care l-au votat etnic după politica: să nu fure maghiarul ce poate fura românul sau altul de la altă etnie. Niscaiva pliante de înjurat candidatul maghiar sau autocolante cu atacul hunilor (că al vandalilor l-ați avut) pe firme abonate și cu sereiștii expirați la butoane? Haideți că puteți, jigodii PDL Mureș!
Viktor Orban, premierul ungar, va fi informat într-o scrisoare semnată de către edilul șef al municipiului Tîrgu-Mureș dr. Dorin Florea despre blocarea în Consiliul Local al municipiului de către UDMR, PSD și PNL a Strategiei Digital Mureș. De menționat este faptul că în cadrul acestui proiect și universitatea Sapienția este parte alături de alte patru universități din România.  Primarul Dorin Florea a precizat că nu crede că profesorii de la Univ. Sapieția, finanțată de către Guvernul Ungariei, se lasă ”îngenuncheați politic”, deși unul dintre consilierii locali au votat împotriva proiectului este professor acolo, și îi va expun premierului Orban subiectul în detaliu. ”Îi scriu premierului ungar pentru că unii dintre cei care s-au opus – cu toate că au avut cele mai clare elemente și cele mai detaliate explicații, care au avut posibilitatea să-și spună punctul de vedere în toate domeniile și l-au spus pozitiv anterior, ca acum să fie împotriva – au fost reprezentanți UDMR.” a declarat primarul dr. Dorin Florea. Tîrgumureșeanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.