joi, 14 septembrie 2017

Jegurile cu spam zic că fac curs de… securitatea informației! Cum e, mă, trimițând spam pe date furate de cine știe unde?! Muriți!



Jegurile cu spam zic că fac curs de… securitatea informației! Cum e, mă, trimițând spam pe date furate de cine știe unde?! Muriți!
Dați peste bot jegurilor de gen, care vă trimit spamuri fără număr. Dar ei știu cum e cu securitatea informației, ca orice gunoi de spammer! Bineînțeles, borfașii ăștia nici nu recunosc că v-au furat adrese de mail, ei zic că sunteți deja client! Poate la mămicile lor?!


Curs MANAGER SECURITATEA INFORMATIEI – acreditare ANCsigla Academy

CURS CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA




Taxa inscriere: 570 lei
Locatie: Cladirea Formenerg-zona Tineretului ( vis-a-vis de Colegiul Gh.Sincai)
Detalii promotie Cursul de MANAGER SECURITATEA INFORMATIEI se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca cunostinte si abilitati privind proiectarea si implementarea sistemelor de management privind securitatea informatiei conform standardului ISO 27001:2005. Cursul se adreseaza persoanelor care coordoneaza, auditeaza sau isi desfasoara activitatea in cadrul unui sistemul de management privin securitatea informatiei sau care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniu.
Perioada de desfasurare: 20-23 Septembrie 2017
Cursul de Mager Securitatea Informatiei este un curs ACREDITAT de CNFPA/ ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.
Pentru mai multe informatii accesati : www.avangardeacademy.ro
Acest mesaj cu caracter promotional v-a fost trimis in calitate de client. Daca nu mai doriti sa primiti acest newsletter, va rugam Dezabonare;
Avangarde Business Academy- Str. Episcop Chesarie, nr. 4, Sector 4, Bucuresti, tel/fax: + 4021 252 04 14 www.avangardeacademy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.