marți, 12 septembrie 2017

Proces pentru gașca lui Florea și falimentul ASA, în această săptămână!



Proces pentru gașca lui Florea și falimentul ASA, în această săptămână!
Gașca penală (Florea, Maior, maghiarii aferenți interesele escrocilor români cunoscuți) au de dat, din nou, cu subsemnatul la tribunal, în dosarul de corupție, a.k.a. folosirea banilor târgumureșenilor la clubul tembelului care nu își plătește obligațiile la stat. Proces în 14 luna asta, după ce au fost interogați făptașii. Ceea ce mi-a spus supervizor, a k.a. Dan Scarlat este că fiscul s-a prins de hoțiile de la ASA și cere falimentul în 15 septembrie, pentru că escrocii au mai făcut 250.000 de euro datorii la stat după intrarea în insolvență. Iar ce știm de la alții e că prostovanii s-ar putea trezi și cu alte dosare pentru hoțiile ASA. Fără să se verifice și Cupa Joma, pentru sute de mii de euro cadou pentru prietenul penalilor PNL și UDMR, prin ASA, (c)academii de spoliat 5000 de euro pentru fiecare copil, seturi de sport fără număr date de borfași copiilor cărați la ședințe de consiliu local, cărat galeria ASA/FCM din banii publici, ASA în curtea școlii, spălare de bani pe trogloditul cu terenul primit moca și așa mai departe.

Inculpat - FLOREA DORIN
Inculpat - ASOCIAŢIA SPORTIVĂ ,,FOTBAL CLUB ASA 2013" (,,FOTBAL CLUB MUNICIPAL")
Inculpat - BAKO LASZLO ATTILA
Inculpat - BENEDEK ISTVAN
Inculpat - CIOBAN MARIA
Inculpat - FĂRCAŞ IOAN
Inculpat - KISS IMOLA
Inculpat - MĂCEŞANU EMIL VIRGIL
Inculpat - MAIOR SERGIU-CLAUDIU
Inculpat - MAN IOAN NUCU
Parte vătămată - MUNICIPIUL TÂRGU MUREŞ - PRIN REPR.LEGAL VICEPRIMARUL
Petent - DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE - SERVICIUL TERITORIAL TÂRGU MUREŞ
Inculpat - MAIOR SERGIU-CLAUDIU la sediul procesual ales SCA Chiriţ

 Cerere prin care solicităm deschiderea procedurii de faliment  a debitoarei Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Târgu-Mureş”. Nr. 18785/13.07.2017  Potrivit prevederilor art. 143 din Legea nr. 85/2014: (1) Dacă debitorul nu se conformează planului sau desfăşurarea activităţii sale aduce pierderi sau se acumulează noi datorii către creditorii din cadrul procedurii, oricare dintre creditori sau administratorul judiciar pot solicita oricând judecătorului-sindic să dispună intrarea în faliment a debitorului. Cererea se judecă de urgenţă şi cu precădere.”  În cauză sunt incidente prevederile legale citate mai sus, respectiv teza a II-a, potrivit căreia debitoarea acumulează noi datorii către subscrisa creditoare, în timpul desfăşurării activităţii sale.  Acest aspect rezultă din adresa nr. 1866/1915/13.07.2017, emisă de Serviciul colectare executare silită persoane juridice din cadrul subscrisei, potrivit căreia, la data prezentei, debitoarea Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Târgu- Mureş” figurează obligaţii fiscale curente, născute după data deschiderii procedurii insolvenţei, în sumă totală de 1.395.822 lei.  Prin urmare, se poate observa că în desfăşurarea activităţii debitoarea acumulează noi datorii către subscrisa creditoare.
 

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 14088/19.07.2017  

 Deşi, potrivit prevederilor art. 102 alin. 6 din Legea nr. 85/2014, creanţele născute după data deschiderii procedurii, în perioada de observaţie sau în procedura reorganizării judiciare vor fi plătite conform documentelor din care rezultă, nefiind necesară înscrierea la masa credală, debitoarea nu s-a conformat acestor prevederi, acumulând obligaţii fiscale curente în cuantumul indicat mai sus.  În consecinţă, solicităm deschiderea procedurii de faliment a debitoarei Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Târgu- Mureş”, fiind îndeplinite condiţiile prevăzute de art. 143 din Legea nr. 85/2014. În temeiul art. 223 alin. (3) din Codul de procedură civilă solicităm judecarea în lipsă. Ataşăm adresa nr. 1866/1915/13.07.2017, emisă de Administraţia judeţenă a finanţelor publice Mureş – Colectare – Serviciul colectare executare silită persoane juridice. (Anexe: file) DÉNES Irén,  Şef administraţie, Claudia POP,  Şef serviciu juridic M. Husar, Consilier juridic 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.