marți, 12 septembrie 2017

Puradelul lui Cristoiu, ca și cuibul de țigani al lui Florea, nici o discriminare, mânca-v-aș!Puradelul lui Cristoiu, ca și cuibul de țigani al lui Florea, nici o discriminare, mânca-v-aș!

Luni, 11 septembrie 2017, alături de publicitatea - gratuită sau contracost, nu se știe, făcută familiei Iohannis (și el și ea s-au legănat pe toate televiziunile de știri cu prilejul anului școlar; Slavă Domnului că n-au avut și-un nepoțel, l-ar fi prezentat Insolvența tv în prime time drept puradelul preaiubit al nației!), Cristoiu, EVZ.
Maestrul (?!) Cristoiu face cum ar veni o glumă cu nepoței romi (puradel, sensul cel mai folosit fiind cel de copil țigan). Nu-i nimic, maestre, să zicem că v-a scăpat și nu sunteți orbit de furie la adresa președintelui. Totuși e distanță mare până la semi-talentata, cum ați numit-o, Gabriela Adameșteanu și amenda de 400 de milioane de lei, nu? Și cum unii nu pot trăi de rromi chiar și când se dau mari români, amintiți-vă ce a scris Dorin Florea, primar cu 4 trimiteri în judecată pentru golănii în din care unele  pentru retardatul lui iubit, la CNCD, după ce cretinii din primărie și biroul de presă (unii mai bronzați) au scris un atac la adresa rromilor: țiganii cu cuibul stârpit de poliția (sereistului expirat Bretfelean, ghiciți pentru ce fapte!). Cum a motivat românul (?!) Florea: cuib e un cuvânt din dicționar care înseamnă locuință, sălaș, adăpost!  Sigur, nici o trimitere la rromi, ce dacă cretinii cu aspirații rasiste din primărie și poliție locală și personală a jegurilor din primărie au schimbat, după începerea scandalului în presa centrală, titlul, în Poliția a evacuat persoanele fără adăpost!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu