vineri, 15 septembrie 2017

Serviciul de investigații criminale se ține de glume: acceptă dosarul fals de șantaj al lui Maior, dar dă avertisment pe scris urât în mediul on-line. Sigur, nici o legătură cu cei 7000 de euro alocați prin HCL la inițiativa consiliatului!



Serviciul de investigații criminale se ține de glume: acceptă dosarul fals de șantaj al lui Maior, dar dă avertisment pe scris urât în mediul on-line. Sigur, nici o legătură cu cei 7000 de euro alocați anterior prin HCL, la inițiativa consiliatului!
Nu-i nimic, DNA central a primit ce trebuia, continuă, poliție, să te faci de râs. Transformi un dosar fals de șantaj în avertisment de scris urât pe blog, nu permiți copii după mizeriile ăluia de la dosar și accesul cu aparate foto sau telefoane, dar  bagi la tribunal că veridicitatea constatărilor personale ale agentului constatator nu poate fi pusă sub semnul întrebării! Care agent te întreabă candid, dacă se sinucide Maior vă pare rău ? și care marșează: Vă rog eu să scrieți mai frumos! Sau cu Dacă nu folosiți anumiți termeni vă scade numărul de cititori?! Apropo de veridicitatea constatărilor personale ale domnului Roșiu! Apropo, aștept și răspunsul de la minister și poate aflăm și dacă e legal ca poliția să accepte orice dosar al angajaților din primărie după ce poliția Târgu-Mureș a primit cadou de la Florea 26.000 de lei pentru revizii, direcții, reparații (sic!) din banii târgumureșenilor! Concret, în ședința de CL (Expunerea de motive a Primarului municipiului nr. 34859 din 22.06.2017, privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare pentru aplicarea   PROIECTULUI DE INTERES PUBLIC   „OPERATIVITATE IN INTERVENŢIE PENTRU SIGURANŢA COMUNITĂŢII”) s-a aprobat alocarea sumei de 25.950 lei din bugetul local al municipiul Târgu-Mureș, reprezentând reparaţii (revizii tehnice, distribuţii, direcţii) ale autovehiculelor Poliției Târgu-Mureș.
Și cum e, mă, cu agentul constatator care se... înțelege cu Maior? Domnul Maior înțelege că nu e dosar de șantaj! Încă un motiv pentru care i-am făcut plângere penală lui Maior, pentru inducerea în eroare a organelor de anchetă și influențarea declarațiilor unui martor DNA, plus șantaj, amenințare și hărțuire. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.