duminică, 3 septembrie 2017

Nimic despre ratații români la care trebuiau să ajungă cei 400.000 de euro pentru înființare liceu maghiar! Adevăratul motiv pentru care mafia etnică era interesată de apariția unui liceu maghiar, căutați firmele pomanagiilor subordonați sau din familie, din PNL și PSD! Poate verifică DNA și pomana etnică de la Târgurile de arte și meserii! Multe zeci de mii de euro cadou de la penalii români!



Nimic despre ratații români la care trebuiau să ajungă cei 400.000 de euro pentru înființare liceu maghiar!  Adevăratul motiv pentru care mafia etnică era interesată de apariția unui liceu maghiar, căutați firmele pomanagiilor subordonați sau din familie, din PNL și PSD! Poate verifică DNA și pomana etnică de la Târgurile de arte și meserii! Multe zeci de mii de euro cadou de la penalii români!


Repostat:

(RO) APEL

Presupun că suntem cu toții la curent cu evenimentele care au avut loc în legătură cu Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureș anul trecut, dar mai ales în ultimele zile. Situația școlii este neclară, chiar și acum, cu o săptămână înainte de începerea cursurilor, iar instituțiile competente îi mențin pe părinți în continuare într-o incertitudine totală. Măsura de supraveghere a directorului școlii, dr. Tamási Zsolt, a fost prelungită în mod repetat, fără a fi pus sub acuzare.Sfânta noastră Biserică nu obișnuiește să caute dreptatea în stradă, sau în piețe, ci în bisericile sale și – dacă este necesar – în justiție. În situația prezentă, Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania este iarăși nevoită, ca în cadrul unei inițiative de sensibilizare, să caute dreptatea în stradă, să-și ridice glasul pentru dreptate, să apere dreptatea.

În 6 septembrie 2017, miercuri după amiază, cu începere de la ora 6 organizăm o demonstrație în piața din fața Prefecturii Județului Mureș (Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 1).

Îi rugăm pe credincioșii noștri și pe toții oamenii binevoitori, indiferent de apartenența confesională, să se alăture inițiativei noastre, pentru a veni în sprijinul părinților, respectiv a copiilor în ce privește dreptul lor de a-și alege școala
Îi rugăm pe preoții noștri și pe pastorii Bisericilor surori să anunțe acțiunea preconizată de noi în cadrul Sfintelor liturghii și a serviciilor religioase duminicale, iar cei care pot, să participe la acțiunea noastră ei înșiși, în reverendă sau robă, alături de credincioșii lor.

În speranța întâlnirii de la Târgu Mureș vă transmit tuturor salutul meu cordial –
Alba Iulia, 2 septembrie, 2017
Dr. Jakubinyi György arhiepiscop,
președinte Fundația Statusul Romano-Catolic

**********

(HU) F E L H Í V Á S

Az utóbbi egy évben és különösen az utóbbi napokban, a Marosvásárhelyi Római Katolikus Teológiai Líceum körül kialakult események mindannyiunk számára ismeretesek lehetnek.
Bár a Római Katolikus Anyaszentegyházunk az igazságot, rendszerint nem az utcákon és tereken, hanem a templomaiban és – ha szükséges – a törvényszéken keresi, miután a Katolikus Teológiai Líceum jogi helyzete még most, a gyerekek iskolába indulása előtt egy héttel is tisztázatlan, az illetékes intézmények a szülőket továbbra is teljes bizonytalanságban tartják. Az iskola igazgatójának, dr. Tamási Zsoltnak felügyeletét, vádemelés nélkül ismételten meghosszabbították. Az Erdélyi Római Katolikus Státus Alapítvány egy újabb figyelemfelhívó kezdeményezés keretében, ismét az utcára kényszerül.

Ezért 2017. szeptember 6-án, szerdán délután 18.00 órától tüntetést szervez. Tervezett helyszín, a Maros Megyei Prefektúra épülete előtti tér (Marosvásárhely, Győzelem tér,1. szám).

Szeretettel kérjük híveinket és minden jóakaratú embert, felekezetre való tekintet nélkül, hogy a szülők, illetve gyermekeink iskolaválasztási jogának megvédése érdekében, csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz.
Kérjük papjainkat és a testvéregyházak lelkészeit, hogy a vasárnapi szentmisék és istentiszteletek keretében hirdessék ki tervezett megmozdulásunkat és aki teheti reverendában vagy palástban, maga is vegyen részt a megmozduláson, híveivel együtt.

A marosvásárhelyi találkozás reményében szeretettel köszönt mindenkit -
Gyulafehérvár, 2017. szeptember 2-án
Jakubinyi György
érsek,
az Erdélyi Római Katolikus Státus Alapítvány elnöke


Atenție, DNA Târgu-Mureș, la Târgul de arte și meserii al pungașilor din Primăria Târgu-Mureș



Atenție, DNA Târgu-Mureș, la Târgul de arte și meserii  al pungașilor din Primăria Târgu-Mureș
Pentru cunoscători, modalitatea de a se livra bani publici românilor cu niscaiva firme, de a se scoate reviste pentru românii cu firme, ați înțeles ideea, doar e Târgu-Mureș, orașul mafiei transilvănene, unde cine e în gașcă sare când îi spune nașul. Sute de mii de euro cheltuite de bastard cum îi trece prin cap! Atenție, DNA, direcția școli cu proaspeții angajați cadorisiți cu o excursie de 4000 de euro din banii publici, numai pentru băieții deștepți din direcție! Și, DNA, unde trebuiau să ajungă cei 400.000 de euro pentru așa-zisul liceu maghiar? Nu ați obținut mărturia slugii Someșan, pe care nu l-a votat nici nevastă-sa în consiliul local, mirosind o hoție de înaltă... clasă?!


Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!



Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean Mures

Atenție, DNA Târgu-Mureș,  la târgul de arte și meserii al bandiților lui Florea, la găinarii etnici ai descreieratului!



Cu penalul și mituitul încă netrimis în judecată pentru toate dosarele și cu sluga preaplecată Someșan care trebuia să facă praf cei 400.000 de euro pe liceul maghiar și firmele hoților români PNL și PSD, târgul de arte și meserii reprezintă o nouă modalitatea de a hrăni porcii etnici din camarilă. Două ediții, 50.000 de lei din banii publici, revistă din banii publici, spații, cică, pentru arte și meserii, într-un cuvânt interesele jegurilor lui Florea pe românii morți de foame! Căutați prăpădiții etnici serviți!
       12 instituții de învățământ din Tîrgu Mureș alături de agenții economici își vor expune oferta educaționaă, respectiv oferta locurilor de muncă în Cetatea medievală din Tîrgu Mureș în intervalul 24-26 mai 2017, în cadrul celei de-a 4-a ediții a Tîrgului de Arte și Meserii.
          Evenimentul, devenit deja o tradiție în municipiul reședință de județ, este organizat de Primăria municipiului Tîrgu Mureș în parteneriat cu Universitatea Cultural Științifică, Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Liceul Vocațional Pedagogic "Mihai Eminescu" din Tîrgu Mureș.
          "Prin organizarea acestui eveniment dorim să informăm elevii dar și părinții despre necesitatea formării profesionale, astfel încât alegerile pe care le fac să fie pentru viitorul familiilor lor și de ce nu, a comunității. Faptul că acest Târg reunește atât de multe școli, este o dovadă în plus că ofertele lor sunt serioase, ba mai mult – le stau alături agenții economici din oraș, ce oferă locuri de muncă absolvenților. La fiecare ediție a Tîrgului ne-am bucurat de peste 10.000 de vizitatori, ceea ce nu este un lucru de neglijat.", a declarat dr. Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu Mureș.
Tematica Târgului din acest an este gastronomia și igiena corporală, iar standurile din Cetatea medievală pot fi vizitate între orele 10.00-16.00 în fiecare zi a evenimentului. Accesul este liber.
Serviciul de relații publice interne și internaționale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.