marți, 26 septembrie 2017

Să ne râdem cu UMF Târgu-Mureș: biciclete de închiriat pentru studenții care își permit și 8000 de lei pe an pentru plata anului universitar și care se plimbă gratis prin afacerea retardatului lui Florea!



Să ne râdem cu UMF Târgu-Mureș: biciclete de închiriat pentru studenții care  își permit și 8000 de lei pe an pentru plata anului universitar și care se plimbă gratis prin afacerea retardatului lui Florea!
Cum UMF Târgu-Mureș are locuri cu taxă la nivel aproximativ de 50 la sută,  8000 de lei anul pentru viitorii medici din Vest sau 5000 de euro studentul străin și sătul de România, de ce să ne mirăm că unii au găsit o modalitate de a face bani și din închiriere de biciclete pentru studenți. Care studenți au gratuitate de 100 la sută pe mijloacele de transport auto, pentru bucuria retardatului servit al lui Florea și cum zeci de procente din numărul studenților îl reprezintă totalul studenților cu mașini, ca să nu mai spunem că vine iarna și canci plimbare cu bicicleta aveți imaginea inutilității și posibil folosirii și banilor publici aiurea.
Atenție, DNA, sportul universitar pentru slava ilegalului Copotoiu, știți voi de ce, plus stabilirea prețurilor UMF-urilor în cartel, căutați voi orașul faptei. Atunci când escrocii au sărit cu prețul de la 45.000 de lei la 80.000 de lei și de la 80.000 de lei pentru străini, la 5000 de euro! Dublu și triplu peste noapte, sfântă hoție românească?! Atenție la rastelele cumpărate cu cine șție câte zeci de mii de euro de penalii români din Primăria Târgu-Mureș tocmai pentru afacerea UMF! Ce găscar  român e servit de hoții dovediți cu mite și escrocherii pe PFA și pe integritate? Luați angajații primăriei și dați-le să citească legea averizorului public, scoateți gunoiul etnic din primărie și trimiteți mafioții la pușcăria binemeritată! Plus luați bolovanii angajați în primărie pe obligații DNA/PNA și de rubedenii idioate, plus prestatorii de minciuni de la birourile de presă cu agramați români plus rude agramate ale unor maghiari angajați în primărie.


În municipiul Tîrgu Mureş se montează rastele pentru parcarea bicicletelor
Joi, 14 Septembrie 2017 12:57 | Imprimare | Email



Marime text:





Circa 200 de rastele pentru parcarea bicicletelor au fost achiziţionate recent de către Administraţia Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Tîrgu Mureş. Achiziţionarea acestui tip de mobilier urban vine că urmare a necesităţii de asigurare şi sporire a confortului, siguranţei şi securităţii bicicliştilor. Informăm toţi cetăţenii interesaţi că astfel de obiecte de parcare vor fi montate în mai multe zone din municipiu, şi anume: Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul" (Week-end), Platoul Corneşti, Parcul Diamant, Liceul Electromureş, Curtea de Apel, Piaţa de vechituri, Parcul Municipal, Grupul Şcolar „Gheorghe Şincai" etc. 

Menţionăm că rastelele pentru biciclete oferă suportul pentru parcarea bicicletelor, având atât rol funcţional cât şi estetic, fiind realizate din ţeavă de oţel, ce oferă astfel siguranţă parcajelor de biciclete pe termen lung.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.