vineri, 22 septembrie 2017

Tamás Borsos a obligat breslele să suporte cheltuielile de apărare, noi suntem obligați să le suportăm reparațiile la mașini celor de pe.... Borsos Tamas!



Tamás Borsos a obligat breslele să suporte cheltuielile de apărare, noi suntem obligați să le suportăm reparațiile la mașini celor de pe... Borsos Tamas!

Tamás Borsos a obligat cele 32 de bresle meșteșugărești existente în oraș să suporte cheltuielile aferente apărării orașului. Azi, pe strada Tamás Borsos se află sediul Poliției Municipiului Târgu Mureș. Wikipedia zicere. Până când DNA se pronunță despre legalitatea suportării din bani publici (25.000 de lei pentru câteva luni din an) a reparațiilor de mașini de la sediul de pe Borsos Tamas pentru că un penal amendat și de poliție a simțit nevoia să-și facă prieteni la poliție pe banii târgumureșenilor. Ca să nu mai spunem de combustibilul MAI (700 litri lunar), cu care penalul a șantaja pompierii care nu îi dădeau autorizație la gunoiul numit discoteca primăriei! Fapt rezolvat, pompierii au sărit în foc și a apărut cea mai…sigură discotecă din oraș! Nici șantajul nu mai e ce a fost și nici DNA nu a mișcat un deget la taberele de pictură (15.000 lei) ale sereistului pensionar și la sportul sindicalist comunitar pe banii fraierilor târgumureșeni (2x45.000 de lei!), obligații, pesemne, după campania electorală cu proști în uniformă care lipesc autocolante rezolvate în buget anterior (2000 rămase nelipite din 3000!), de sorginte sereistă, cu vandali imaginari, pe mintea din 1990, scrie-i românului că vin unii și ne apără românul verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.