vineri, 29 septembrie 2017

Obrăznicie târgumureșeană la superlativ: a folosit funcția și locul de muncă pentru a cere demiterea șefului de poliție, pentru că soțul/fostul/viitorul soț s-a comportat ca pe moșia mă-sii și a primit cătușele cuvenite. Sau cum banii dați de CL poliției nu sunt chiar taxă de protecție, așa cum au visat unii cu penali sau cu penalii în familie!



Obrăznicie târgumureșeană  la superlativ: a folosit funcția și locul de muncă pentru a cere demiterea șefului de poliție, pentru că soțul/fostul/viitorul soț s-a comportat ca pe moșia mă-sii și a primit cătușele cuvenite. Sau cum banii dați de CL poliției nu sunt chiar taxă de protecție, așa cum au visat unii cu penali sau cu penalii în familie!
Poate merge careva la ANI și la DNA cu filmarea, pentru niscaiva probleme de integritate și un mic șantaj la adresa poliției! Care poliție a primit, doar, bani de la CL, la ordinul lui Florea, pentru ceva ce s-a crezut că e protecție! 27.000 de lei pe așa-zise reparații mașini, prin mila penalului Florea. Cine să îl mai amendeze pe trimisul în judecată când conduce pe sens unic ca un șmecher din orașul Stalin?!
Târgumureșeni, haideți la DNA pentru banii murdari dați de penali poliției și poliției locale (tabere, excursii, delegații folclorice, pseudo-sport sindicalist, reparații mașini și bani pentru direcții!). Cu cât mai mulți cu atât e mai distractiv! Și haideți și cu afacerile consilierilor pentru voturile cerute de Florea. Pe motiv de pază, extinderi clinici, festivale secuiești și statui maghiare, publicitate, reparații, indicatoare, ați înțeles definiția maghiarului considerat bun de infractorii români.
https://ardealnews.ro/2017/09/29/cazul-benedek-in-cl-se-cere-demisia-sefului-politiei/

Banii pe care proști din CL îi credeau ca fiind pentru protecție din partea poliției, caz prezentat la DNA Târgu-Mureș, ca și banii dați de penali și retardați poliției locale a securistului Bretfelean!

<< H O T Ă R Â R E A nr. _______
din ___________ 2017
privind aprobarea încheieri unui protocol de colaborare pentru
PROIECTUL DE INTERES PUBLIC
„OPERATIVITATE IN INTERVENŢIE PENTRU SIGURANTA COMUNITATII”
Consiliul Local al Municipiului Tîrgu-Mureş, întrunit în şedinţă ordinară de lucru,
Având în vedere Expunerea de motive a Primarului municipiului Tîrgu-Mures nr. 34859 din 22.06.2017, privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare pentru aplicarea PROIECTULUI DE INTERES PUBLIC
„OPERATIVITATE IN INTERVENŢIE PENTRU SIGURANŢA COMUNITĂŢII”
În temeiul Legii 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, cu modificările şi completările ulterioare, art. 35 din Legea nr. 273/2006 privind Finanţele Publice modificările şi completările ulterioare , a art. 36 alin. 2 lit. şi alin. 7 si a art. 45 alin.1, art. 115 alin. 1, lit. b din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată,
H o t a r a s t e :
Art. 1. Se aprobă încheierea unui protocol de colaborare între Municipiul Tîrgu Mureş şi Inspectoratul Judeţean Mureş pentru aplicarea PROIECTULUI DE INTERES PUBLIC „OPERATIVITATE IN INTERVENŢIE PENTRU SIGURANŢA COMUNITĂŢII
Art. 2. Protocolul de colaborare între Municipiul Tîrgu Mureş şi Inspectoratul Judeţean Mureş pentru aplicarea PROIECTULUI DE INTERES PUBLIC „OPERATIVITATE IN INTERVENŢIE PENTRU SIGURANŢA COMUNITĂŢII se constituie anexă a prezentei hotărâri.
Art. 3. Se împuterniceşte Primarul municipiului Tîrgu Mures – dr. Dorin Florea să semneze protocolul de colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al judeţului Mureş.
*Actele administrative sunt hotărârile de Consiliu local care intră în vigoare şi produc efecte juridice după îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 45-49 din Legea nr. 215/2001 R
Art. 4. Se aprobă alocarea sumei de 25.950,00 lei din bugetul local al Municipiul Tîrgu Mureş reprezentând reparaţii (revizii tehnice, distribuţii, direcţii) ale autovehiculelor care sunt alocate subunităţii Municipiul Tîrgu-Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.