marți, 12 septembrie 2017

Să ne râdem cu cvadruplul trimis în judecată, Dorin Florea!



Să ne râdem cu cvadruplul trimis în judecată, Dorin Florea!
Nimic despre românii din PNL/PSD cu firme abonate la borfașii liberali, la care trebuiau să ajungă cei 400.000 de euro pentru amenajare liceu maghiar în spațiul altui liceu. Nimic despre sereistul Bretfelean, trimis tocmai în CA al liceului ca polițist/sub acoperire(?!), ca să vorbească de ce știe mai bine SRI la Târgu-Mureș… de tensiuni etnice, nimic despre escrocii care au mințit ministere, consilii locale, neveste, nimic despre isteriile la adresa maghiarilor, la discriminarea lor continuă, prin primărie, nimic despre votul pentru borfașul penalului, în schimbul festivalurilor, statuilor, banilor pentru Peninsule și alte festivaluri ale maghiarilor, nimic despre șantajul la adresa guvernului Ungariei pentru că UDMR nu votează hoția cu super-calculator pe firmele de profesori, angajați ai primăriei și maghiari buni, nimic despre campanii electorale în limba română cu UDMR vinde Ardealul/umf/Târgu-Mureș sau cu atacuri de seară ale vandalilor imaginați de sereiștii bețivani din dotare, nimic despre frații secui care trebuie să voteaze Târgu-Mureșul după ce tu votezi Țara secuilor capitală culturală, nimic despre premiile pensionarilor maghiari care te acceptă între ei. Nimic despre aceste rahaturi etnice obișnuite și nimic despre eternele manipulări contra maghiarilor! Totuși, salutăm lipsa unui prostănac din filmul penal, semn că statul român mai funcționează la Târgu-Mureș și că rudele penalului suprem din primărie nu au fost date afară, pentru șomaj tehnic și excursii de serviciu pe banii prostimii. Ghici, prostime, câte firme ale maghiarilor primesc cadou reabilitări/reparații în școli și câte vând măcar un corn în școli! Tocmai, din prea multă ...armonie!

Primarul Dorin Florea a participat luni, 11 septembrie, la deschiderea anului şcolar 2017 – 2018 la Colegiul Național „Unirea"
Luni, 11 Septembrie 2017 13:13 | Imprimare | Email



Marime text:





Dorin Florea: „Aici, viitorul copiilor este cel al performanței !"

Primarul municipiului Tîrgu Mureş, dr. Dorin Florea, a participat luni, 11 septembrie a.c., în calitate de invitat, la manifestările prilejuite de deschiderea noului an şcolar 2017 – 2018 la Colegiul Național „Unirea". În discursul său, edilul şef al municipiului a subliniat necesitatea existenţei unei armonii, care a existat şi care trebuie să existe în continuare în cadrul acestei instituţii importante de învăţământ din oraş. "Dragi copii, stimați profesori, dragi părinți, de fiecare dată, odată cu începerea anului școlar sunt profund mișcat de implicarea de care dă dovadă comunitatea din Tîrgu Mureș și aici mă refer la părinți, bunici, profesori, care știu să dea frumusețe fiecărui început de an școlar. Cel mai mult mă bucură modul în care părinții îşi însoțesc copiii, de fiecare dată, la deschiderea anului școlar. Este modul firesc în care înțelege o comunitate adultă și responsabilă ce înseamnă viitorul acestor copii și în mâinile cui stă. Mă bucur că sunteți mereu împreună, Colegiul Național „Unirea" având mereu nevoie de sprijinul dvs., iar ceea ce a oferit această instituție, prin corpul profesoral a fost și este o lecție de demnitate oferită celor care cred că se pot juca cu viitorul. Nimic nu este mai insultător decât să asculți Imnul Europei, să vorbești foarte simandicos și tu, practic, să cultivi ura și dezbinarea între acești copiii. Aici, viitorul copiilor este cel al performanței, iar modul în care vă veți implica, modul în care o societate se va baza pe dvs. este ceea ce înseamnă „Unirea" acum și pentru totdeauna. Responsabilitatea dvs. va rezolva problema colegiului, și să se înțeleagă bine, că un maghiar nu își va pierde niciodată identitatea într-o școală. Vă felicit pentru ceea ce faceți pentru viitorul copiilor voștri, și vă asigur că în ciuda tuturor răutăților afirmate și care constituie doar elemente ieftine de capital politic, relația dintre Primărie și Biserica Catolică este una consistentă, bazată pe un contract foarte bine întocmit, în care viitorul Colegiului este clar și asigurat. Anul viitor se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, iar situația actuală este o lecție de reafirmare a valorilor, pentru că, din păcate, societatea românească este dominată de un proces al nonvalorii și al imposturii. Corpul profesoral de la Colegiul Național „Unirea" merită toată aprecierea noastră, iar notele obținute la intrarea în acest colegiu îmi dă speranța că viitorul este, într-adevăr, pe mâini bune!"

Serviciul Relaţii Publice Interne şi Internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.