duminică, 7 octombrie 2018

40 de milioane de euro furate de români pentru români. Referendumul hoției centenare! BOR, sluj pentru bani?!


40 de milioane de euro furate de români pentru români. Referendumul hoției centenare! BOR, sluj pentru bani?!
Așa se poate defini referendumul pentru o chestie deja stabilită în legile țării, folosit de borfașii PSD ca vehicul electoral, de niște necunoscuți grupați în niște fantomatice asociații pentru familie, ortodoxie sau chiar ducând spre alte zone gri ale istoriei și de biserica ortodoxă care a făcut sluj și s-a târât în genunchi nu în fața Dumnezeului, ci în fața politrucilor care le dau milioane de euro la bisericile prea-cucernice. 40 de milioane de euro au fost furate de români și pentru români, rezultat dezastruos pentru inițiatori, bun pentru cei care nu acceptă golăniile cu articole inutile în constituție, folosirea popilor ca vehicule electorale și a demenților din administrația publică ca șantajiști nenorociți.  Acum că a trecut mizeria  familiei pentru Dragnea, poate bagă nasul DNA și serviciile secrete la niște subiecte interesante. De idee:
1.     Cine  a făcut și din ce bani campania cu pliante și cu afișe lipite pe proprietățile private și publice?
2.     Cine e în spatele coaliției de indivizi zis cetățeni pentru familii zise tradiționale? Cum se face finanțarea ăstora și din ce țară? Pute ceva a Rusia, având în vedere preocupări comune?!
3.     Identificarea prăpădiților care au făcut campanie în biserică sau spitale, nu doar în Ardeal, pentru că mizeriile în sutană au și amenințat bătrânii bolnavi cronici și nu numai.
4.     Identificarea escrocilor primari și nu numai, care au anunțat că dau bani doar la ăia care vin la vot în număr mare, de parcă banii publici sunt de la banditul de român bugetar din buzunar, nu din bugetul local și din banii fraierilor care îi dau șantajistului român salariul nesimțit!
5.     Cine verifică semnăturile alea? 3 milioane adunate de cine și cum? Că tot vin alegerile și ne putem trezi că vin demenți ca să ceară scoaterea limbii maghiare sau alungarea rromilor din orașe sau cine știe ce bazaconie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.