miercuri, 3 octombrie 2018

Boicot prin film la referendum PSD


Boicot prin film la referendum PSD
Interesant demersul, boicot prin film. Pentru ceilalți, neinteresați de subiect, referendum e mecanism care să îl ajute pe Dragnea să facă repetiție generală pentru debarcarea lui Iohannis. Dacă poți scoate 6 milioane de morți sau vii, ca să voteze, cum ai mai făcut-o, poți face asta și pentru debarcarea lui Iohannis. Mândria PSD de a fi dacopat bolnav, ortodox ultra-religios, mândru că ești hoț român și toate alea, cu bone filipineze și cu evrei și israelieni la butoanele consilierii și cu bandiții români condamnați sau fugiți la manipularea prin latrine și  alte dejecții TV de hoți români.
P.S. Urmează referendum pentru interzicerea avorturilor? Niște bugetari nenorociți cu banii nemunciți pe mita PSD, ca să nu fugă din țară, medicii cu 13.000- 15.000 net în buzunar lunar, fără să calculăm plicuri, refuză să facă avorturi, după ce au omorât feți o viață, pe motive bolnave de...alegere religioasă! La stat, desigur, pentru că aici sunt mitele pentru medici și asistenții care câștigă mai bine ca orice profesor, inginer, cercetător care nu fuge din țară, nu primește plicuri și care nu e vizat de mita electorală a hoților PSD.

În weekendul 6-7 octombrie noi - Anim'est, Anonimul, One World Romania, NexT și TIFF - alegem să celebrăm diversitatea printr-o selecție de filme pe tematici LGBTQ prezentate în edițiile anterioare ale festivalurilor noastre. E un gest de susținere a tuturor prietenilor, colegilor și spectatorilor noștri care aparțin comunității LGBTQ și e modul nostru de a milita public pentru respectarea dreptului la echitate socială a tuturor cetățenilor României, indiferent de etnie, religie, gen sau orientare sexuală. Într-o societate democratică, drepturile civile aparțin în egală măsură tuturor cetățenilor unui stat și nu se votează.

Așadar, sâmbătă și duminică, în loc să participați la un referendum care ar putea conduce la limitarea drepturilor unei categorii întregi de cetățeni, vă invităm la film. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.