joi, 11 octombrie 2018

Atenție, DNA Târgu-Mureș, Târg de arte și meserii al inculpaților români din primărie


Atenție, DNA Târgu-Mureș, Târg de arte și meserii al inculpaților români din primărie
Pentru că zeci de mii de euro pe firme ale unor coafeze și nu numai, pentru că indicatoare iluminate din banii publici ani de zile, pentru că mizerii numite reviste ale târgurilor de arte și meserii, pentru că interes în a pune laba pe spațiile liceelor, pe motive de ucenicii și meserii. Rahat etnic sau ce? DNA Târgu-Mureș, ia la puricat beneficiarii inculpaților români și bugetarii participanți din ISJ Mureș și nu numai, cu potlogării pe licee maghiare cu reparații românești de 400.000 de euro, dar nu numai.

Cetatea din Tîrgu Mureș este, timp de două zile, gazda tradiționalului Târg de Arte și Meserii, care adună la un loc elevi, profesori, părinți și agenți economici. Peste 500 de elevi, însoțiți de profesori au asaltat standurile cu oferta educațională, imediat după deschiderea târgului. Gastronomie, alimentație publică, turism, înfrumusețare, design vestimentar sunt o parte din domeniile prezentate pe larg tinerilor interesați de meserii aflate pe piața muncii. "Trebuie să găsim o modalitate prin care să îi scoatem pe acești copii din fața telefoanelor și chiar să-i facem să înțeleagă faptul că ne preocupă viitorul lor. Părinții au un rol important, la fel ca profesorii. Știu că și părinții sunt într-o situație confuză, crezând că facultatea va rezolva toate problemele. Dar cele mai multe dintre ele nu garantează o meserie și nici un loc de muncă. Aici, la Tîrgu Mureș, dorim ca meseriile să devină o prioritate. De aceea vom rămâne constanți în tot ceea facem cu privire la resuscitarea școlilor de meserii."
Târgul de Arte și Meserii este organizat de Primăria Tîrgu Mureș și Universitatea Cultural-Științifică, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș.
Serviciul de Relaţii Publice Interne şi Internaţionale

Cum se face praf banul public pe gașca etnică sau pe maghiarii acceptați: 

Afacerea etnică Târg de arte și meserii de la penalii din primăria Târgu-Mureș. Cine și cât plătește și pentru mizeriile de indicatoare luminoase?



Afacerea etnică Târg de arte și meserii de la penalii din primăria Târgu-Mureș. Cine și cât plătește  și pentru mizeriile de indicatoare luminoase?
Vreo 4 de așa-zise târguri pe coafeze și baruri cu irish-uri în denumiri și zeci de mii de euro aruncați de penalii din primăria Târgu-Mureș. Penali care au scos și o mizerie de revistă și care au ochit spații ale unor licee și școli profesionale în virtutea golăniei etnice care definește Târgu-Mureșul, pentru a pune mâna pe ele. Atenție și la indicatoarele cu Târgul, care mai sunt și iluminate din banii fraierilor care plătesc la buget banii folosiți de tot felul de escroci etnici sau PNL. 


Găinarii din Primăria Târgu-Mureș au înlocuit reclamele luminoase la aiureala Târg de arte și meserii cu reclame luminoase la… Zilele târgumureșene!


Găinarii din Primăria Târgu-Mureș au înlocuit reclamele luminoase la aiureala Târg de arte și meserii cu reclame luminoase la… Zilele târgumureșene!
Probabil că nu va fi nici o surpriză să găsiți că inculpații români din primăria Târgu-Mureș au făcut o afacere pe vreun întreținut român din camarilă, PNL sau sectă, pentru pus gunoiul de reclamă luminoasă. Anul trecut a fost mizeria cu Târgul de arte și meserii cu zeci de mii de euro de făcut praf pe motiv de coafeze, reviste de 2 lei și alții, anul acesta reclama e la…Zilele târgumureșene. Rețineți, găinarii au iluminat până acum câteva zile, 6 luni, panourile din banii publici, deși prostia aia de Târg de arte și meserii era gata încă din octombrie 2017!  Asta înseamnă să sugi banul public! DNA, ceva mișcare la dedicațiile etnice și la interesele pentru spațiile școlilor și liceelor, afacerea adevărată pe motiv de...arte și meserii?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.