duminică, 21 octombrie 2018

Câți bani fac praf șmecherii cu parcările albastre?! 400 de lei per loc de parcare o mașină?!

Câți bani fac praf șmecherii cu parcările albastre?! 400 de lei per loc de parcare o mașină?!
O idee vine de la altă firmă, cu 400 de lei loc parcare o mașină. Tot e puțin față de gunoiul Senin, 700 de euro 4 pari și un acoperiș cu mizeria șefului și a nevestei sale pe jos, adică peste 3000 de lei pentru o mașină. Aici au fost banii dumneavoastră și interesele etnice ale românilor pentru românii lor. Ceea ce duce DNA la niște afaceri cu vopsea cumpărată de Primăria Târgu-Mureș sau cu afaceri de curățire teren de sport cu contract din bani publici și pentru transportul angajaților la locul de muncă! Ca să nu mai spunem că afacerea pe firmă vine la vreo 19 ani de nesimțire ordinară la adresa persoanelor cu handicap, semn că românismului îi e foame sau că sentințele vin încet de la Harghita?!
https://www.ziartarguneamt.ro/parcari-albastre
Acum, la șase luni dupa postarea care atrăgea atenția șoferilor certați cu legea și la un an de zile de la crearea parcărilor cu plată în Tîrgu Neamț, problema încă persistă. Astfel, ca o nouă metodă de determinare, în afara amenzilor încasate, cele 15 locuri de parcare alocate persoanelor cu dizabilități au fost vopsite integral cu albastru pentru o vizibilitate maximă. Costul acestei acțiuni, suportat de firma SC Civitas Com, se ridică la suma de 6.000 de lei și include vopselele de culoare albă și albastră și combustibilul.

De asemenea, mai multe staţii de autobuz şi parcări pentru persoanele cu handicap au fost marcate recent în municipiu cu culoarea albastră. „Am luat această măsură cu scopul de a face mai vizibile locurile de parcare pentru persoanele cu deficienţe locomotorii. De asemenea, acolo unde spaţiul a permis, am lărgit marcajele de culoare albastră pentru această categorie de cetăţeni, în aşa fel încât aceştia să aibă posibilitatea de a coborî cărucioarele din autoturisme şi a le utiliza pentru deplasare. Nu în ultimul rând, în Piaţa de zi din cartierul 7 noiembrie am refăcut marcajele rutiere şi cele pentru parcarea autoturismelor", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.