luni, 15 octombrie 2018

MSNEWS și puricul de 3000 de euro!


MSNEWS și puricul de 3000 de euro!
Msnews lovește din nou, cu factura pentru Dan Puric. În timp ce vajnicii inculpați români sau condamnați aruncă cu bani pentru așa-zise concerte, gratis definite pentru prostime, un elev care învață foarte bine nu primește mai mult de 50 de euro bursa de performanță și aia după ce retardatul are chef să deblocheze suma și să se pozeze.  Sau, mai grav, după ce aruncă 5000 de euro din banii publici pentru fiecare copil de la cacademia etnică a banilor publici prin inculpații români și neamurile lor.


ȘOU ȘI BANI. “Decât” bună ziua și bine v-am găsit! Din nou. Pentru că vrem să vă comunicăm ceva succint. Și clar. “Prestația artistică” la spectacolul susținut de Dan Puric, petrecută în Tîrgu Mureș, în 10 octombrie 2018, sub titulatura “Jertfa Unirii noastre”, a jertfit din bugetul public al orașului suma de 13.308,96 lei (ne scuzați că v-am inoportunat, așa, chiar duminică, zi de weekend, cu o sumă exprimată “la ultimul bănuț”, dar am vrut să fim relativ exacți în exprimarea financiară).



Deci, echivalentul a 2.861 de euro + cazare și masă (pentru două persoane) + plata serviciului scenotehnic, atât a costat prestația artistică cu accesul “gratuit” al publicului. Acces „gratuit” plătit, desigur, din banii orașului. Absolut dezinteresat. A fost frumos? A fost frumos! Aaa, contractul (nr. 58.092/05.10.2018) a fost semnat cu cinci zile înaintea „prestației artistice”, în numele urbei semnând, firește, primarul Dorin Florea, iar în numele prestatorului artistic, la fel de firesc, Dan Puric, administratorul Companiei Dan Puric, cum altfel.



Cătălin VISCHI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.