joi, 11 octombrie 2018

Minciuna inculpaților români, cursuri și transport gratuit, pe inși subvenționați 100 la sută din banul public


Minciuna inculpaților români, cursuri și transport gratuit, pe inși subvenționați 100 la sută din banul public
Pentru că un club municipal urmaș al golăniilor club privat din banii publici dați ilegal, dosare la DNA și în tribunale din județe necontrolate de etnicii români nu poate oferi nimic gratuit, din moment ce gagii sunt pe banii publici și munca lor e subvenționată 100 la sută din taxele și impozitele părinților ălora. Valabil și cu transportul copiilor din motive electorale la inculpatul român cu interdicții ANI, Maior,  pe firma cu cartel românesco-maghiar, Siletina, cu plata unei părți din amendă pe Transport local, caz amendat de Curtea de conturi (vreo 80.000 de euro paguba de la transportul local!), din păcate fără pușcărie pentru escrocii români cu complici maghiari.  Plus campanie electorală pe inculpatul român Maior, prin românașul de la Sanlacta care dă presei bani fără licitații, după modelul întreținuților Zereș și Cătană, acum expirați pentru inculpații români sau de neîncredere, cum au ajuns unii sereiști nenorociți și cu tendințe de...servicii. Plus că e acolo un balon de 200.000 de euro pentru gagiul Pușcaș Andrei, DNA Târgu-Mureș, data înființării asociației neplătitoare de TVA? Plus data primirii cadoului? Hai că nu e greu, sunt date publice! Plus semnăturile strânse de bandiți ca să justifice balonul?! Tătici și mămici care mulțumesc, alfabetic și fierbinte inculpaților români, pentru balonul de 200.000 de euro?!
Cu emoție și mare bucurie au trecut astăzi, 9 octombrie 2018, elevii clasei I a Școlii Generale nr. 18 din Tîrgu Mureș, pragul bazinului olimpic acoperit din cadrul Complexului de Agrement și Sport "Mureșul" pentru a participa la cursurile de înot gratuite, inițiate de Primăria municipiului Tîrgu Mureș în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Tîrgu Mureș.

"Mă bucur că proiectul municipalității prinde contur. Dacă în urmă cu 3 săptămâni, relansam înscrierile în cadrul acest proiect, iată că începând de astăzi, peste 600 de elevi din Tîrgu Mureș, parte a seriei I, vor beneficia de cursuri gratuite de înot timp de trei luni. Bineînțeles, după acest program de inițiere, părinții și antrenorii vor decide, dacă copiii doresc sau nu să facă performanță. Primăria Tîrgu Mureș pune la dispoziția elevilor înscriși transport gratuit, de la școală către balon și retur. Ședințele sunt de o oră și se vor desfășura în cele mai bune condiții, cei mici fiind asistați de personal specializat, antrenori ce au un palmares bogat", a declarat consilierul primarului Claudiu Maior.

Obiectivul proiectului inițiat de Primăria Tîrgu Mureș în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal constă în deprinderea noțiunilor de bază ale înotului de către fiecare copil participant la acest stagiu de inițiere.

Menționăm că antrenorii selectați pentru programul "Inițiere în înot" sunt specialiști cu o vastă experiență în programele de inițiere, iar grupele de înot vor avea o componență de maximum 10 copii. Pentru informații suplimentare și pentru înscrieri în seriile următoare: email: csmtgmnatatie@gmail.com , telefon: 0745.949.548 – coordonator proiect, Laura Toth.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.