vineri, 5 octombrie 2018

Aproape omor calificat de la escrocii care permit parcarea ilegală a autoturismelor în Târgu-Mureș. Un motiv să puneți pe făraș slugoii întreținuți din banii publici din poliția rutieră și poliția locală și escrocii care fac parcările ilegale!

Aproape omor calificat de la escrocii care permit parcarea ilegală a autoturismelor în Târgu-Mureș. Un motiv să puneți pe făraș slugoii întreținuți din banii publici din poliția rutieră și poliția locală și escrocii care fac parcările ilegale!
Cum leneșii în uniforme nu mai sunt interesați de oraș, primind mite de la șoferi sau protecții de la românii inculpați sau condamnați, vezi episoadele cu bani de combustibil,  de cupa fotbalistică, de sindicate sportive, de tabere de pictură, de excursii la frații moldoveni cu sticlele de vin numărate și alte pomeni, de sute de mii de euro, cu dorința de protecție din partea penalilor români, a trebuit să moară un om pe trecere de pietoni semnalizată și cu semafor. Pentru orice prostălău cu neuron cu chipiu sau fără, semafoarele nu sunt lăsate să funcționeze după ora 18-19, prostălăii parchează în buza trecerii de pietoni pentru că acolo inculpații i-au tras, cu Horățelul întreținut sau cu alți români la fel de veseli, parcările ilegale. Pentru toți prostălăii ăștia, legea națională bate legea locală. Dacă scrie clar că e interzis să parchezi la 25 de metri înainte și după trecerea de pietoni cum se explică decât prin demență că poliția nu își face datoria și nu se bagă la afacerile și la marcajele ilegale ale inculpaților și care pun în pericol siguranța cetățeanului care plătește tembelilor salariile nesimțite?  
P.S. Demenții cu duhoare SRI au montat  ilegal 80 de indicatoare bilingve, cu ocazia marșului secuilor. Ce să vezi, Poliția Română mi-a scris că sunt ilegale rahaturile, dar escrocii zic că sunt de informare publică, deși se adresează participantului la trafic, pietonul, așadar sunt indicatoare rutiere. Așa se fură românește la Târgu-Mureșul cu escroci corespunzători etnic și cu indicatoare pe care hoții banului public nici măcar nu le inscripționează, ca să nu se știe ce etnic român, din camarilă sau sectant primește pomana inculpaților români!   
P.S. 2 Nici un consiliator de retardat nu e deranjat?!


Ardealnews zicere:
La data de 4 octombrie a.c., ora 20:21,pe strada Bulevardul 22 Decembrie 1989 din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Luduş, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un bărbat, de 67 de ani, din Tîrgu Mureş, pieton angajat în traversarea regulamentară a drumului pe marcajul pietonal semnalizat şi marcat corespunzător.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.