duminică, 7 octombrie 2018

600.000 de euro pentru cântăcioși în 9 luni sau cum se pregătește imaginea electorală a inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș!

600.000 de euro pentru cântăcioși în 9 luni sau cum se pregătește imaginea electorală a inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș!
Banii publici nu au miros, prostimea nu simte dedicațiile multi-anuale gen Holograf, banii întorși în primărie pe motiv de sponsorizări Iglesias sau Zilele târgumureșene de către capitaliștii care ar fi câștigat cinstit  dedicațiile și care nu au obligații să dea înapoi mălai, doar convingere...românească. Plus maghiarii promovați de anumiți și anumite și Știi TV-uri care dau banii la presa sclavete și controlată. Pentru că Florea are nevoie de imagine pentru europarlamentare și pentru că Maior visează ca ANI și DNA să nu-l mai prindă cu golănii ilegale și să-i dea voie ca să fie votat. De cei 40.000 plimbați gratis sau subvenționat 50 la sută, de angajații Salubriserv, Siletina, de Valea Rece și de pensionarii hrăniți din banii publici, pentru imaginea inculpatului cu facultate foarte târzie, Maior. Românism de Târgu-Mureș. Plus pomană de zeci de mii de lei pe guriștii bilingvi sau nu, și pe consilieri de români inculpați care primesc banii pe instituție.  Un fel de avocați ai inculpaților români, cu contracte deja pe primărie și care se joacă de-a consilierea și apărarea pe instituție și în privat, pentru românașii inculpați din primărie, partid, bisericuță.  
P.S . DNA Târgu-Mureș, mitele de an electoral pentru mii de profesori și personal școlar, afacerea pe cadavrul hotelier al lui Țerbea, cei 6.000 de pensionari raportați fictiv și anual la revelioanele pensionarilor, cu capacitatea hotelului la nici jumătate! Pentru că nu suntem toți retardați și doar unii se afișează cu din ăștia!
P.S. 2. Pentru fraieri, 5000 de euro a fost doar decontul din bugetul local pentru un singur copil băgat la cacademia de fotbal. Ca să înțelegeți banii dați la mercenarii iubiți și cum au dispărut banii munciți de târgumureșeni și de care s-au dezis și cei de la FRF.

MSNEWS.RO ZICERE:


MONITORIZARE. În primele nouă luni ale anului 2018, primarul municipiului Tîrgu Mureș, Dorin Florea, a semnat 151 de contracte pentru concerte, spectacole, paranghelii și alte genuri de “salate de boeuf” care însumează o valoare totală de 2.745.676,59 de lei (echivalentul a aproximativ 591.740 de euro). Banii ăștia zboară din bugetul public al orașului direct în conturile artiștilor, “șușaniștilor”, prezentatorilor și restul persoanelor angrenate în marea operațiune “Panem et circenses – Pâine și circ”.



Motive pentru saturația electorilor și pentru distragerea atenției de la lipsurile evidente ale urbei se găsesc pe repede înainte, nu trebuie să ai cine știe ce inspirație, pentru că-n orașul ăsta s-au turnat bani din pușculița orașului și pentru Sărbătoarea… sucului. Au mai fost Tîrgu Mureș oraș multicultural; Jazz ușor; Ziua limbii române; Festival Rock; Au fost odată în cenaclu; Stagiunea de vară, de toamnă (bănuim că urmează și aia de iarnă, pentru că nu se face să ignori ditamai calendarul, apoi Moș Nicolae, Moș Crăciun, Moș Gerilă, Moș Anul Nou și alți moși edificatori pentru dezvoltarea orașului).



msnews a monitorizat – și o va face și de acum înainte – sindromul “Panem et circenses” din urbe, măcar pentru c-avem un pariu în redacție privitor la nota de plată finală pe anul 2018: e mai mult sau mai puțin de 1 milion de euro. Până acum e realtiv bine, în acest ritm se va ajunge la vreo 900.000 de euro, dar poate-poate, cu sforțare administrativă demnă de mari manageri urbani, edilul și locotenenții săi va reuși să-i fericească pe pariorii care au mizat pe 1 milion de euro cheltuiți într-un singur an pe paranghelii publice.



Iată cum arată cheltuielile exclusiv pe concerte și “concerte” plătite din banii orașului Tîrgu Mureș, defalcat pe luni: ianuarie: 36.946 lei (6 contracte); februarie: 0 lei (0 contracte); martie: 214.558,6 lei (12 contracte); aprilie: 221.449,28 lei (17 contracte); mai: 800.139,4 lei (60 de contracte); iunie: 15.800 lei (3 contracte); iulie: 162.952 lei (11 contracte); august: 1.061.331,31 lei (25 de contracte); septembrie: 232.500 lei (17 contracte). Total: 2.745.676,59 de lei (echivalentul a aproximativ 591.740 de euro). AMR trei luni…
Golăneala cu bani pe cacademie aici:
GSP ZICERE:
FRF anunţă că Centrele de Excelenţă sunt o necesitate şi în niciun caz o cheltuială. "Produc un efort financiar de 100.000 de euro anual" a fost anunţul FRF. Realitatea e cu totul alta.
Din cele 4 oraşe în care s-au deschis aceste proiecte, Târgu Mureş, Timişoara, Deva şi Buzău, în nu mai puţin de 3 administraţia locală a decis să se retragă din asociere şi să nu mai participe sub nicio formă alături de FRF!
Nici ca finanţare, nici cu vreo bază materială! Singura Primărie care a rămas alături de FRF e cea din Târgu Mureş.
Tocmai fiindcă a rămas singură, FRF a fost nevoită să suplimenteze costurile. Cu 50 la sută. De la 170.000 de euro pe an, la nu mai puţin de 250.000 de euro!!!
Doar la Târgu Mureş, aportul Primăriei, care suportă cheltuielile de cazare şi masă, îi mai diminuează Federaţiei din cheltuieli. Rezultă costuri totale, pentru toate cele 4 centre, de aproape un milion de euro pe an! De două ori şi jumătate mai mult decât anunţă federalii în apariţiile publice.
De ce a rămas Federaţia fără partenere, după ce a plecat la drum alături de toate cele 4 primării? Din cauza faptului că echipele joacă practic în ilegalitate în Liga Elitelor.
MTS a refuzat să elibereze Certificatul de Identitate Sportivă, iar administraţiile locale n-au dorit să fie părtaşe la o asociere care încalcă Legea Sportului, aceste cazuri putând face obiectul unor dosare şi anchete penale în perioada următoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.