duminică, 21 octombrie 2018

În timp ce șeful lui lua amenzi de la CNCD pentru persoanele cu handicap, Maior mimează că îi pasă de ăștia! Campanie electorală mascată pentru dublul incompatibil și gășcar de dosare penale harghitene, firmă cu experiență în sandvișuri!


În timp ce șeful lui lua amenzi de la CNCD pentru persoanele cu handicap, Maior mimează că îi pasă de ăștia! Campanie electorală mascată pentru dublul incompatibil și gășcar de dosare penale harghitene, firmă cu experiență în sandvișuri!


Să ne râdem de gașca inculpatului  Florea cu inculpații lui Florea! În timp ce gagiul care se dă mare român e amendat pentru că nu a creat condiții pentru acces persoane cu handicap, pupilul lui de afaceri și partid și dosare zice că el lucrează... pentru persoane cu handicap! DNA, ceva deranj la mizeria menită să fure banii publici ai târgumureșenilor pe teren gata marcat? Cei 700.000 de euro de tocat cadou pentru firma aia nu se pot face din nimic, trebuie inventate și sensuri de mers pe trotuare și străzi care duc în gardul piețelor, nu-i așa? Românism  de Târgu-Mureș, cadou etnic sau ce?!

Ca să înțelegeți cum justifică jegul albastru din banii publici și ce mizerii de linii mai apar de la ștrumfi  pentru spart suma pomană:https://www.msnews.ro/problema-contract-de-pana-la-700-000-de-euro-pentru-semnalizare-rutiera-si-mentenanta-a-semafoarelor-din-tirgu-mures/
Msnews zicere: Teo Trans Consulting, controlată de Adrian Mugurel Teodorescu, fratele fostului director de achiziții din cadrul CNADNR, Răzvan Emil Teodorescu, este o firmă lansată ca producătoare de… sandvișuri și, ulterior, metamorfozată ca expertă în realizarea marcajelor rutiere.
Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, intrunit in sedinta de solutionare de petitii in data de 30.04.2014, a adoptat urmatoarea decizie in urma unei autosesizari care a avut ca obiect neasigurarea conditiilor de transport local prin mijloacele de transport in comun a persoanelor cu dizabilitati locomotorii, incalcarea dreptului la demnitate prin modul in care persoanele cu dizabilitati locomotorii sunt obligate sa utilizeze transportul in comun in municipiile resedinta de judet, neluarea unor masuri concrete pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilitati locomotorii la transportul local:
1.    Neasigurarea conditiilor de transport pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii in municipiile resedinta de judet reprezinta discriminare, conform art. 2, alin. (1) si (4), coroborate cu art. 10 (g) si (h), si art. 15 din O.G. 137/2000, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, art. 9, 19 si 20 din Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati, ratificata de Romania prin legea nr. 221/2010.
2.    Se sanctioneaza cu amenda contraventionala in cuantum de 1000 lei primarii localitatilor in care nu au fost accesibilizate toate mijloacele de transport local, fiind accesibilizate cel putin 2/3 din totalul mijloacelor de transport, si cu amenda contraventionala in cuantum de 2000 lei primarii localitatilor in care sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati locomotorii mai putin de 2/3 din totalul mijloacelor de transport. In aceasta situatie se afla 39 de municipii resedinta de judet si municipiul Bucuresti. Singurele municipii resedinta de judet care au implementat cerinta legala privind accesibilizarea transportului in comun la nivel local sunt Sibiu si Miercurea Ciuc.


De asemenea, mai multe staţii de autobuz şi parcări pentru persoanele cu handicap au fost marcate recent în municipiu cu culoarea albastră. „Am luat această măsură cu scopul de a face mai vizibile locurile de parcare pentru persoanele cu deficienţe locomotorii. De asemenea, acolo unde spaţiul a permis, am lărgit marcajele de culoare albastră pentru această categorie de cetăţeni, în aşa fel încât aceştia să aibă posibilitatea de a coborî cărucioarele din autoturisme şi a le utiliza pentru deplasare. Nu în ultimul rând, în Piaţa de zi din cartierul 7 noiembrie am refăcut marcajele rutiere şi cele pentru parcarea autoturismelor", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Serviciul relaţii interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.