sâmbătă, 20 octombrie 2018

Prostovanii banului public pe firme abonate pun bitum și fac parcuri de distracție pentru bebeluși, dar cade școala pe elevi!

Prostovanii banului public pe firme abonate pun bitum și fac parcuri de distracție pentru bebeluși, dar cade școala pe elevi!
Școala 7, loc de întâlnire cu slugi pentru politruci, inculpații români cu interdicții la golănii în primăria golăniei etnice, loc de joacă pentru mortul Lăurean și Citadinul lui viu și loc de joacă pentru bebelușii mamelor responsabile care nu au avut nevoie 18 ani de parcuri pentru copii. E și școala în care o fetiță a murit în condiții dubioase și locul în care s-au topit 90.000 de euro pe motiv de...reabilitare tâmplărie lemn. Cum să te superi că la locul de joacă a inculpaților români și atârnătorilor aferenți din primărie la consiliere înapoiați cade tencuiala în capul elevilor? Cât au cheltuit românașii aici pentru mizerie de bitum Citadin? Dar pentru gunoiul de parc de distracție bebeluși, pe terenul furat școlii, sute de metri pătrați? În fapt, singurul teren verde care le rămăsese școlii! DNA, ia caută retardații din aceste cazuri și beneficiarii distrugerii terenului de sport, acum teren pentru o firmă privată. DNA, ia vezi și ce bani dă românașul din primărie maghiarei cu firme de pază și caută eventuale obligații pentru votul UDMR pentru vreun retardat și gașca etnică majoritară și liberală. 
P.S. Câtă vreme școala a început în aceste condiții, ceva deranj la meseriașii de directori ai școlii? Sau se aștepta un nou elev mort, ca să se lucreze ceva? sau vreo tanti cu cursurile ei de dans, zumbe și tumbe, ca să le plătească 2 lei pe oră pentru refacerea școlii? Nici o altă campanie de obligat părinții ca să semneze pentru zugrăvire sală de sport și pus pișcoturi?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.