miercuri, 10 octombrie 2018

Un alt bugetar care citește dintr-o carte se crede Dumnezeu

Un alt bugetar care citește dintr-o carte se crede Dumnezeu
Și gagiul ăsta mai și predă la universitatea de stat cine știe ce prostii la fel de crunte ca și mizeriile lui de pe facebook. Așa să te ajute Dumnezeu, mă, bugetar care citești din biblie? Ți-ai lua Biserica pe SRL,  ca să selectezi clienții?
P.S. Râsul lumii, îl mai cheamă și Santi! Adică sfinți, în italiană. Da, ca să fie ironia fină!

Hotnews zicere:
Un preot din Dâmbovița vrea afurisirea și excomunicarea celor care n-au votat la referendum. „Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva bisericii”


​Un preot din Dâmbovița, cadru didactic la Facultatea de Teologie din cadrul Universității Valahia, Târgoviște, vrea ca Biserica „să facă uzanță de afurisire, anatema și excomunicarea” în cazul celor care nu au votat la referendum.

Potrivit Gazetei Dâmboviței, este vorba despre parohul din Viforâta, Cosmin Santi.

„Astăzi cred că am înțeles unde se află națiunea română. Câtă incultură și imoralitate este în România. Biserica trebuie să își reconsidere poziția în societate. Este momentul să reutilizăm prescripțiile canonice cu privire la instituția penitenței din primele veacuri creștine, iar pentru dușmanii Bisericii și ai lui Hristos este momentul de a face uzanță de afurisire, anatemă și excomunicare. E momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu se extinde acest cancer al necredinței în credincioșii fideli. Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva bisericii și a lui Dumnezeu. Este momentul pentru curățenie morală între membrii bisericii”, a scris Santi pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.