marți, 16 octombrie 2018

Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș renunță la sereiștii din dotare. După ce unii au prestat rahaturi etnice la greu și în campanie electorală de inculpat român!

Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș renunță la sereiștii din dotare. După ce unii au prestat rahaturi etnice la greu și în campanie electorală de inculpat român!
Nu mai vor să se afișeze cu sereiștii din dotare, probabil știu ei ceva. E vorba de inculpații români din primăria Târgu-Mureș care au înțeles că cine e în servicii gândește și moare ca unul din servicii secrete. Amintiți-vă de rahaturile etnice, pornind de la atacul vandalilor, circul cu etichete și indicatoare maghiare, mizeriile de furturi din bani publici pe motiv de indicatoare pentru secui, la trecerile de pietoni. Mizerii etnice românești, beneficiari inculpații români într-un oraș îmbolnăvit de escrocii români cu necesitatea votului etnic pentru un singur infractor român. Și nu am amintit de borfașii din poliție locală care scriau de... cuibul de țigani!
P.S. Poate bagă nasul DNA și la Pavel, condamnatul de tribunal militar care nu putea să fie în poliția locală, dar e bun de CL. Ia citiți ce interdicții are băiatul ăsta, în sentința tribunalului militar! Cum spuneau sereiștii ăștia? Patria a priori? Sintagmă și greșită, dar și greșită pentru că înainte de patrie e inculpatul nenorocit și român. Care i-a făcut oameni, le-a dat bani puhoi și 1100 lei doar norme de mâncare pentru pensionarii angajați de inculpați exact pe același post. Nici o jenă,  gunoi românesc propriu Târgu-Mureșului cu românii complexați că nu au putut fura toată istoria orașului și în care mizeriile de manipulare etnică au început cu angajările de români și au terminat cu buletinele de Târgu-Mureș, de la escroci din vetre și ziare sau cu Ștefan Gheorghiu.
P.S. 2. Nici alți polițiști șefi ai ălora cu 12 clase nenorocite nu se simt mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.