miercuri, 3 octombrie 2018

DNA, Inculpații din Primăria Târgu-Mureș au desenat o stradă lipită de bloc! Aici au fost banii dumneavoastră și... etnicul specific de Târgu-Mureș!


DNA, Inculpații din Primăria Târgu-Mureș au desenat o stradă lipită de bloc! Aici au fost banii dumneavoastră și... etnicul specific de Târgu-Mureș!
Din disperarea de a mai toca bani pe gașca aferentă, vezi contractul cu tras liniuțe după pomana Horățelului român și iubit cu multe sute de mii de euro, inculpații din Primăria Târgu-Mureș au inventat o stradă și au marcat-o, deși e lipită de bloc și se termină în gard! Nici o problemă pentru gașca etnică românească trimisă în judecată tocmai în Harghita, pentru a nu se ajunge la minuni etnice majoritare și nici ca judecătoare maghiare să-și amintească că au soțiori prin primărie și să judece cumva greșit.  Câte zeci de mii de euro au spart inculpații pe firma de român desenator pe asfalt, pe românul mort Lăurean și pe indicatoarele fără firmă, semn de ceva cadou românesc, nu pe obișnuita Kiss Unicum. 
P.S. Escrocii care nu au mișcat un deget 18 ani se simt acum bărbați?! Iar cetățenii sunt așteptați să salute escrocii care nu au făcut nimic și întreținuții morți sau vii care lucrează doar pentru imaginea electorală și pentru bani fără număr, pentru vreun retardat de partid și de etnie corespunzătoare intereselor Târgu-Mureșului în care românul face praf bugetul pentru cel puțin 100 de ani de românism flămând.
P.S. 2. Măcar aici nu am avut demenți care să tragă și aici treceri de pietoni pe trotuare, cum au făcut borfașii în fața fostei Case de cultură Mihai Eminescu care a fost distrusă ca instituție pentru Simona dansatoarea și înființată ca serviciul ordinar al primăriei.   O idee pentru retardatul...casei?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.