marți, 23 octombrie 2018

Medicii bugetari își numără morții. După ce sistemul a numărat salarii cadou de la PSD și plicuri de la pacienți?!


Medicii bugetari își numără morții. După ce sistemul a numărat salarii cadou de la PSD și plicuri de la pacienți?!
O doamnă doctor și bugetară trage o listă, pe Facebook, că e la modă să linkuiești chestii de serviciu pe cont zis personal, doar nu ești plantă! Cică, cel puțin 32 de morți în uniformă albă  în timpul serviciului, aici incluzând și pe ăia de 70 de ani, care stăteau de bugetari până aveau chef și aia cu coasa era ocupată cu alții.  Madama încheie apoteotic, câți trebuie să mai murim?
Ca de obicei, pe medici îi doare în parafă și în pix de condițiile de lucru, de lipsa de echipament, dar sar în sus la cuvântul magic bani sau la decesul unuia dintre ei sau acoperirea mizeriei unuia dintre ei. Nimic despre nesimțirea de a primi bani din 2022 în 2018, de a lua bani pe motiv că nu... ai fugit din țară și PSD te-a recompensat! Nimic despre generațiile aduse în spitalele de stat pe filiație, de inventarea de sporuri ilegale până și la femei de serviciu dacă fac parte din gașcă, nimic despre taxe ilegale plătite de prostovani pe motiv de nesindicalism și de impozitarea tichetelor de masă la nivel de dublu impozit la jocurile de noroc. Nimic despre plicurile luate pacienților, în condițiile în care, la români, bacșișul se dă doar după și dacă ești mulțumit de bugetarul prestator.  Nimic despre reparații în spitale pe firmele hoțomanilor români și de partid, nimic de proiectări pe escroci fără calificare, nimic despre achiziții fără licitații, nimic despre agenții farma cu pachete pentru doctori, nimic despre sistemul în care medicii sau asistenții merg cu atenții la alți medici și asistenți, pentru a fi tratați! Important e că a murit un medic, restul e tăcere!
P.S. Apropo de plicuri, ce poți să mai dai la un bugetar debutant în medicină, cu 10.000 net în buzunar? Dar la un specialist cu 15.000? Dar la un asistent cu postliceală la nivelul poliției, 2 ani de școală, cu 4000 de lei net? Dar la un rezident în ani mai terminali, cu minimum 3000 de lei net? Ce poți să mai dai ăstora, încât să nu îi jignești, la valoarea stabilită ca fiind a salariilor din 2022 date acum de hoții PSD?!
P.S. 2 Stresul ocupațional nu e datorat obligațiilor farma? Tolontan scria acum vreun an că 1 din 5 medici iau cadouri și sponsorizări de la firme farma. Cum ar veni, bugetarul recompensat cu salarii de mii de euro lunar mai primește chiar și 5000 de euro anual, sponsorizare de la firme farma și statul român se face că nu vede ceva ce în alte condiții ar considera că e mită. Ce otrăvuri se mai prescriu pacienților în baza obligațiilor alea, ce experimente fac ăia în uniforme pentru a putea lua sponsorizările?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.