luni, 8 octombrie 2018

Msnews lovește din nou: 150.000 de euro pomana inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș pentru abonatul Lion Company! Tot e puțin față de balonul pentru Pușcaș, 200.000 de euro de la bugetarii fraieriți! Pute lemnul de la parcările Senin de 800 de euro un loc de parcare Dacie?!


Msnews lovește din nou: 150.000 de euro pomana inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș pentru abonatul Lion Company! Tot e puțin față de balonul pentru Pușcaș, 200.000 de euro de la bugetarii fraieriți! Pute lemnul de la parcările Senin de 800 de euro  un loc de parcare Dacie?!


ACHIZIȚIE. Știți bancul cu indienii care, la finalul toamnei, îl întreabă pe bătrânul șef de trib dacă urmează o iarnă grea, iar acesta, din dorința de a-și ține oamenii vigilenți, spune că urmează o iarnă aspră și că trebuie să-și facă mari provizii de lemne? – finalul e că, la un moment dat, având mustrări de conștiință, șeful de trib telefonează la Agenția Meteo pentru a afla cum va fi cu adevărat iarna, iar cei de-acolo îi spun: Iarnă grea, dom’le, indienii își fac provizii serioase de lemn!



Bine, atunci, fiindcă asta vă comunicăm, urmează o iarnă grea, pentru că Primăria Tîrgu Mureș o să cumpere lemne în valoare de peste 150.000 de euro. În acest sens s-au semnat trei contracte (știți strategia împărțirii unei mari comenzi pe loturi, pentru a nu fii nevoit să faci licitație, că acolo-s mai multe verificări, probleme, d-astea), evident cu aceeași firmă – Lion Company din Sânmartinu de Câmpie, sereleu administrat de Ionel Anghel introdus și în asocierea de firme norocoase care repară imobilele din patrimoniul Primăriei -, cele trei contracte însumând aproape 700.000 de lei (pentru statisticieni, fix 699.778 de lei).



Deci, iarnă grea. “Indienii” își fac provizii mari de lemne.



P.S.: Un membru al redacției msnews numit avocatul apărării în această speță susține că motivația ar putea fi plata în natură a subvenției pentru încălzire anunțată de Primărie, pentru că-n municipiul reședință de județ, unde-și are sediul E-On, nimeni n-are gaz, toată lumea se-ncălzește cu lemne. Se pune c-am consemnat și apărarea?



Cătălin VISCHI


Ca idee despre ce abonament are românul la inculpații români din primărie:
Gașca din Primăria Târgu-Mureș cheltuiește 600.000 de lei pentru materiale de construcție de la abonata Senin Prodexp și pe o anume Lion Company

Gașca din Primăria Târgu-Mureș cheltuiește 600.000 de lei pentru materiale de construcție de la abonata Senin Prodexp și pe o anume Lion Company
E an de criză și electoral, așa că gașca din primărie e pusă pe făcut banii praf, de preferat pe afacerile firmelor înființate de PDL sau pe firmele abonate de când e la putere ciuma portocalie. Senin Prodexp e o abonată falnică a primăriei lui Florea, iar despre Lion Company aflăm că e înființată în 2004 de un anume Anghel Ionel. Cele două, mână în mână, fac o afacere cu 600.000 de le din bugetul târgumureșean. De urmărit dacă primăria nu cumpără materialele de construcție pe care Senin le folosește să facă parcări de câte 800 de euro per mașină, aiureli de suporturi de ghivece și orice mai e nevoie pentru a pune mâna pe banii publici în ani de criză la privat.
Anunt de atribuire numarul 126147/05.07.2012

Informatii anunt de participare asociat
Numar anunt: 134390 / 30.03.2012
Denumire contract: Furnizare materiale de constructii

Tip legislatie: OG 34


Numarul anuntului in JO: 2013/S223-388002din16.11.2013
SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI
Contract nr: 14 Denumirea: furnizare materiale de construc?ii ?i materiale gospodare?ti
V.1) Data atribuirii contractului 14.01.2014
V.2) Numarul de oferte primite 1
Numarul de oferte admisibile 1
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C. LION COMPANY S.R.L.
Adresa postala: Str. Principalanr. 2A, Localitatea: Sanmartinu de Campie, Cod postal: 547947, Romania, Tel. 0265-315266, Fax: 0265-315266
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului

Valoarea: 1069354.72 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 889138.20 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat

REPARAȚII. Exact 6.309.878,89 de lei + TVA (echivalentul a peste 1,35 milioane de euro + TVA) va încasa pe parcursul următoarelor opt luni asocierea celor cinci sereleuri care au câștigat contractul de reparații ale unor imobile aflate în patrimoniul municipalității Tîrgu Mureș. Din această sumă, peste 2,5 milioane de lei constituie plata reparațiilor curente la instituțiile de învățământ din oraș, pe care firmele trebuie să le finalizeze până în 28 ianuarie 2019.



Asocierea este constituită din cinci firme locale (toate având stagii de notorietate în contractele cu Primăria condusă de Dorin Florea): Kronos Life Construct din Tîrgu Mureș (firma lui Ioan Luduşan – lider al asocierii), Conart Structuri din Voiniceni (înființată anul trecut și administrată de Cosmina Andreea Togănel, deja instalată în structuri prin executarea reparației mansardei de la Colegiul “Papiu Ilarian”), Lion Company din Sânmartinu de Câmpie (administrată de Ionel Anghel), Insta Grup din Tîrgu Mureș (administrată de Valentin Teofil Mureşan) și Trovainstal din Tîrgu Mureș (administrată de Gheorghe Dumitru Tron).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.