vineri, 5 februarie 2016

Atenție, DNA, inginerașul la 40 de ani - angajat de borfașul lui pe PFA cu nici 48 de ore de la înființare pentru a se putea fura 35.000 de lei – vorbește de muncă! Tupeu de hoți români, jegurile noului PNL!Atenție, DNA, inginerașul la 40 de ani -  angajat de borfașul lui pe PFA cu nici 48 de ore de la înființare pentru a se putea fura 35.000 de lei – vorbește de muncă! Tupeu de hoți români, jegurile noului PNL!
DNA, cum a rămas cu mita luată de Maior prin Kagan de la Coral, cum scrie EVZ, dosar de Zalău? Dar cu hoția un milion de euro pentru borfașul care nu își plătea nici prin mă-sa datoriile la stat? Dar cu dedicația porcului mare PDL pe subordonat? Angajare în nici 48 de ore de la înființare PFA pentru ca excrementul etnic să poată fura 35.000 de lei de la prostime! Cum e, DNA, cu folosirea siteului pe bani publici pentru reclamă electorală la bastarzii noului PNL?!
Claudiu Maior: 2016 – Un an în care repunem în prim plan MUNCA
Vineri, 05 Februarie 2016 10:08 | Imprimare | Email

Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, are întocmită agenda de lucru pentru 2016 până la sfârşitul anului în curs. “Împreună cu direcţiile de specialitate ale primăriei am întocmit pe ore, zile, săptămâni și luni orarul de lucru în ceea ce priveşte Programul tuturor activităţilor derulate de Primăria Tîrgu Mureş, atât individual, cât şi în parteneriat cu alte instituţii sau ONG. Este un an greu, dar vă fac cunoscut faptul că nici 2015 nu a fost unul prea uşor. Ne dorim în continuare ca prin programele pe care ni le-am asumat prin, poate, cel mai important parteneriat, cel cu TÂRGUMUREŞENII, să continuăm lucrările de reabilitare a străzilor, trotuarelor, parcurilor etc. Nu în ultimul rând, unul din obiectivele principale ale Primăriei municipiului Tîrgu Mureş rămâne, în continuare, atragerea fondurilor europene, în vederea derulării unor proiecte viabile, coerente pentru comunitatea târgumureşeană. Le reamintesc celor interesaţi că din cele 33 de proiecte care au obținut finanțare, 25 sunt finalizate valoarea totală fiind de 109.232.042 de Euro, iar 8 proiecte se află în implementare, valoarea lor totală fiind de 48.352.698 Euro”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş.

Biroul de presă al primăriei


Maior și-a tras PFA în 3 iulie și în 5 iulie borfașul din primărie a și semnat contract cu pedelistul! Sfânta nerușinare a porcului PDL Mureș! Dați lichelelor de partid cu legea avertizorului public peste bot și chemați DNA pentru faptele de corupție!Maior și-a tras PFA în 3 iulie și în 5 iulie borfașul din primărie a și semnat contract cu pedelistul! Sfânta nerușinare a porcului  PDL Mureș! Dați lichelelor de partid cu legea avertizorului public peste bot și chemați DNA pentru faptele de corupție!
După cum arătam dedicațiile porcilor PDL Mureș cu prilejul balonului pentru acoperit bazin la Week-end; fă-ți asociație (Asociația Protecting People) și într-o lună își dăm și afacerea de 200.000 de euro, banditul PDL Mureș i-a inventat lui Claudiu Maior dedicația în 48 de ore! Concret, gășcarul porcului pedelist și-a înființat PFA în 3 iulie, iar în 5 iulie porcul lui de partid îl punea să semneze contract pentru 35.000 de lei dedicație! Îi rupe careva tupeul porcului pedelist care și-a tras pedelistul în primărie la comandă și pe carnet de partid?! Sau e mafia porcilor PDL Mureș prea mare?! Verifică cineva și dacă porcii PDL Mureș au plătit impozitele la stat și ce calificare are Maior, dacă porcul lui de partid îl consideră PFA (persoană fizică autorizată!). Autorizată în ce? În dedicații de la porcul PDL Mureș?! Ca ingineraș cu diplomă tomnatică?!

  Cod Unic de Identificare: 30385294
  Nr. Registrul Comertului: F26/818/2012
  Stare societate: INREGISTRAT din data 03 July 2012
  Anul infiintarii: 2012
  Cod Caen:
  Tipul de activitate:
Pentru a vedea campurile Ascunse (ascunse cu stelute) trebuie sa platesti. Datele de contact sunt gratis doar pentru firme active nu si pentru Firmele radiate sau PFA-uri sau profesii liberale. Pentru a plati apasa aici
    Toate informatiile despre firma MAIOR SERGIU CLAUDIU PERSOANA FIZICA AUTORIZATA pe site-ul firme.info sunt informatii publice.
    Pentru a vedea sursele de unde au fost preluate informatiile si dreptul de a fi folosite apasati aici
Informatii Generale preluate la data de 27-Nov-2012
    Firma Infintata in anul 2012
    Ultima Inregistrare la ANAF (*): 28 June 2012
    Prelucrarea ultimelor informatii depuse la ANAF (**): 04 July 2012
    Nu exista informati despre impozitul pe venit/profit
    Nu exista inregistrari ca se platesc asigurari sociale
    Nu exista inregistrari ca se platesc contributia de asigurari pentru somaj
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia angajatorilor pentru Fondul de garantare pentru plata creantelor sociale
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia pentru asigurari de sanatate
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia pentru concedii si indemnizatii de la persoane juridice sau fizice
    Nu avem date in legatura cu numarul angajatilor
(*) Data ultimei cereri de inregistrare/mentiuni de la ONRC sau a ultimei declaratii de inregistrare/mentiuni de la organul fiscal competent
(**) Data prelucrarii cererii de inregistrare/mentiuni de la ONRC sau a declaratiei de inregistrare/mentiuni de la organul fiscal competent, de catre ANAF
PFA MAIOR SERGIU CLAUDIU PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Date Economice
  Cifra de faceri:    0 Lei
  Profitul net:         0 Lei
  Pierdere net:        0 Lei
  Profit brut:           0 Lei
  Pierdere brut:       0 Lei
  Salariati:    0 angajati
  Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN din 0       -
  Datorii Total:       0 Lei
  Cheltuieli totale: 0 Lei
  Venituri totale:     0 Lei
  Active imobilizate TOTAL:     0 Lei
  Stocuri:      0 Lei
  Casa si conturi la banci / Disponibilitati banesti:   0 Lei
  Creante:     0 Lei
  Cheltuieli in avans:        0 Lei
  Venituri in avans:           0 Lei
  Capitaluri: 0 Lei
  Patrimoniul regiei:         0 Lei
  Patrimoniul public:        0 Lei
  Provizioane pentru riscuri si cheltuieli:        0 Lei
  Capital social subscris si varsat:         0 Lei
  Informatii din data de 27-Nov-2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu