duminică, 21 februarie 2016

Atenție, DNA Târgu-Mureș! Bandiții din primărie se laudă cu parcările Senin de 800 de euro bucata per fiecare mașină!Atenție, DNA Târgu-Mureș! Bandiții din primărie se laudă cu parcările Senin de 800 de euro bucata per fiecare mașină!
Hoții romani, interesele pe gașca etnică, atenție, DNA, la penalii din primărie și la trogloditul cu mita Coral din dosar de Zalău! Atenție și la folosirea siteului administrației publice pentru banditul cu mita Coral, prin jegul bilingv al lui care consiliază porcul etnic! Atenție și la banditul lui Florea, lătura cu hoție și pe PFA, care face lobby pentru hoții lui!

Claudiu Maior: „Vom realiza mai multe parcări pe strada Koos Ferenc”
Vineri, 19 Februarie 2016 13:14 | Imprimare | EmailMarime text:

Joi, 19 februarie a.c., Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, a fost prezent pe strada Koos Ferenc din cartierul Dâmbu Pietros. „Sunt prezent, aşa cum am mai declarat, în toate cartierele municipiului, zilnic, sau ori de câte ori îmi permite timpul. Pentru noi, cetăţeanul este suveran şi tocmai de aceea ne „rupem” din timpul alocat altor activităţi edilitare, pentru a ne putea întâlni cu cetăţenii. În marea lor majoritate, solicitările verbale sau în scris sunt pentru a ieşi la faţa locului, în vederea identificării unor soluţii noi la probleme mai vechi. Mi-e drag să mă întâlnesc cu târgumureşenii, deoarece fiecare, cu sugestia sa, vine să întregească tabloul lucrărilor care urmează să se efectueze ori sunt în desfăşurare în cartiere. Domnule viceprimar, aici aşa ar trebui făcut, aici nu credem că ar fi bine să... sunt păreri transmise față în față şi nu telefonic, aşteptând să ţi se explice minute, ore întregi, despre ce e bine şi cum nu e bine să se facă în zona respectivă. Aici, la sugestia cetăţenilor prezenţi, vom amenaja mai multe locuri de parcare, vom muta ghenele de gunoi de lângă blocuri şi vom toaleta copacii din zonă”, a afirmat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş. La rândul său, administratorul Asociaţiei de proprietari nr. 46, domnul Alexa Peter a declarat: „Ne bucurăm de prezenţa domnului Claudiu Maior, căruia ori de câte ori i-am solicitat sprijinul, indiferent de problemele ridicate, a răspuns pozitiv, atât prin sfaturi, cât şi prin acţiuni edilitare concrete. Aşa cum este şi în cazul de faţă, când, împreună, am găsit soluţii la doleanţele târgumureşenilor.”

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu