luni, 29 februarie 2016

Bandiții lui Florea fură din nou sute de mii de euro pe Cupa liceelor și cu dedicație Joma! Porcul etnic și retardatul devalizează bugetul, ca orice hoț jegos și etnic ocrotit de SRI!Bandiții lui Florea fură din nou sute de mii de euro pe Cupa liceelor și cu dedicație Joma! Porcul etnic, retardatul și viermii de la IȘJ devalizează bugetul, ca orice hoț jegos și etnic ocrotit de SRI!„Elevii” fotbalului tîrgumureşean au primit echipamente sportive
Luni, 29 Februarie 2016 09:32 | Imprimare | EmailMarime text:

Vineri, 26 februarie a.c. viceprimarul Claudiu Maior a participat la distribuirea echipamentelor sportive la Colegiile Naţionale Unirea şi Papiu Ilarian şi la Liceul Bolyai din Tîrgu Mureş. Echipamentele au fost împărţite elevilor care vor participa la Liga liceelor târgumureşene la fotbal. Felul în care vor juca echipele şi cum se vor desfăşura meciurile a fost decis prin tragere la sorţi, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş. Au participat viceprimarul Claudiu Maior, Ştefan Someşan, inspector şef  ISJ Mureş şi directorul Poliţiei Locale, Valentin Bretfelean. Liga reuneşte 17 echipe formate din cei mai buni jucători de fotbal din liceele mureşene. „Primăria Tîrgu Mureş încurajează acest gen de competiţii deoarece liceenii au nevoie de alternative la calculator şi pierderea inutilă a timpului liber în tot felul de anturaje. În plus, tinerii noştri sunt o pepinieră bună pentru cluburile sportive, nu ştii niciodată unde descoperi talentul. Eu, personal, încurajez sportul de  masă, asta înseamnă disciplină, sănătate şi, de ce nu, o formă sănătoasă de socializare. Zarurile au fost aruncate, ştim echipele, vom urmări meciurile. Le urez tuturor succes” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.   
Poliţia Locală va asigura ordinea la toate meciurile Ligii liceenilor.

Hoții lui Florea, Cupa liceelor pe 100.000 de euro de furat pentru tricouri Joma. Cupa MCD, 70.000 de lei!Hoții lui Florea, Cupa liceelor pe 100.000 de euro de furat pentru tricouri Joma. Cupa MCD, 70.000 de lei!
Sub nasul DNA și al SRI-ului cu interese și campanie electorală pentru hoțul român din primăria Târgu-Mureș se desfășoară hoția Cupa liceelor. Motiv de umflat banii pe cluburile pedeliștilor și subordonaților bastardului pedelist. Doar 100.000 de euro furați pentru fotbal, prin contract adițional la hoția ASA/FCM! Cum MCD e firmă capitalistă, un concurs sportiv are 70.000 de lei în premii. Hoții lui Florea aruncă 15.000 doar pe locul întâi și fură pentru tricourile Joma! Nimeni în stradă, nici măcar când porcul nu le dă banii elevilor, bani care au venit după ani, săptămâna aceasta! Copii, mergeți la DNA și trimiteți jegurile din PDL la pușcărie! La fel și cu inspectorii școlari PDL și PSD, care sunt șantajați de banditul etnic din primărie!

Dăm startul Olimpiadei Liceelor!
5 discipline sportive: fotbal, handbal, volei, basket şi tenis de masă, peste 3.000 de elevi gata să câştige premiile în valoare de 70.000 de lei puse la bătaie.
Pe locuri, fiţi gata....
Fotografia postată de McDonald's Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu