miercuri, 24 februarie 2016

Ședință de consiliu local cu interese ale hoților PDL și ale complicilor din celelalte partide



Ședință de consiliu local cu interese ale hoților PDL și ale complicilor din celelalte partide
Orice ședință cu cei doi neterminați trimiși în judecată în Harghita pentru hoția ASA, cu voturile cretinilor complici și șantajabili din  CL e cu cântec. Hoții banului public pot lovi joi din nou! Pe scurt, bandiții lui Florea vor o mizerie de societate pentru a pune mâna pe ZOO  și să  facă praf banii publici, după ce hoții au fost prinși cu ușă pavilion girafă de 100.000 de lei reparație!  Pentru a avea demenții cu reabilitarea cu prețuri umflate care ajung și la 20.000 de lei medie pe apartament bandiții lui Florea inventează scutiri de impozite,  ca un fel de protecție de tip mafiot, iar salubrizarea banditului mare PDL pe scursura Țerbea a fost dovedită de Curtea de conturi care l-a găsit pe gunoi cu bani cadou pușcăriașului! Cum e obiceiul în Târgu-Mureșul vegheat de SRI, banditul nu a fost trimis în judecată pentru hoție, cum nici bastardul lui cu mita Coral, cretinul cu fotbal PDL. Hoțiile românești sunt puse bine și UDMR votează pentru porcul român, după ce a votat contra analfabetului!





3. Proiect de hotărâre privind înființarea funcției de administrator public (city manager) şi aprobarea criteriilor, procedurilor și atribuțiilor specifice în vederea ocupării funcției de administrator public la nivelul Municipiului Tîrgu Mureș
6. Proiect de hotărâre privin transplantarea arborilor şi arbuştilor din spaţiile verzi proprietate publică a Municipiului Tîrgu Mureş.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor facilităţi fiscale pentru proprietarii de imobile care au executat lucrări de intervenţie pe cheltuială proprie pentru creşterea performanţei energetice.
10. Proiect de hotărâre privind  neacordarea unor facilităţi fiscale pentru proprietarii de imobile care au executat lucrări de intervenţie pentru creşterea performanţei energetice
12. Proiect de hotărâre privind constituirea  „Fundaţiei Tîrgu Mureş Zoo”
18. Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii financiare ale unor unităţi de cult din Municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2016, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr. 1470/2002, republicate.
25. Proiect de hotărâre privind trecerea imobilului (spaţiul VIII - sediul posta) situat în Tîrgu Mureş str.Secuilor Martiri nr. 12 din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Tîrgu Mureş
28. Proiect de hotărâre privind prelungirea valabilităţii actelor de acceptare pentru construcţii tip garaj din categoria garaje acceptate prin Hotărâri ale Consiliului Local, amplasate pe domeniul public şi privat  al Municipiului Tîrgu Mureş în zonele de cartiere şi inventariate  prin H.C.L. nr.73/14.03.2006.
29. Proiect de hotărâre privind  anularea H.C.L. nr. 67/26.02.2015 referitoare la aprobarea realizării Studiului de oportunitate în vederea stabilirii modalităţii de atribuire a serviciului public de salubrizare în Municipiul Tîrgu Mureş şi a Caietului de sarcini pentru delegarea serviciului.
34. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei tehnice pentru cinci obiective de investiţii, respectiv “Mansardarea blocurilor de locuinţe din Tîrgu Mureş, B-dul 22 Decembrie 1989, nr. 16; Str. Ştefan Cicio Pop, nr. 21 – 23; Str. Ştefan Cicio Pop, nr. 25 – 27; Str. Păcii, nr. 72 şi Aleea Tâmplarilor, nr. 7”
35. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici  pentru şase proiecte, respectiv „Lucrări de creştere a eficienţei energetice la 6 blocuri de locuinţe din Tîrgu Mureş prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiţii 3.1, Operaţiunea A - Clădiri rezidenţiale”.
39. Proiect de hotărâre privind extinderea Cimitirului Municipal Remetea, prin asociere.
40. Proiect de hotărâre privind scoaterea din funcţiune a unor mijloace fixe din domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş
43. Proiect de hotărâre privind  aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal - construire hală de producţie mase plastice, spaţii depozitare şi birouri, str. Dealului, nr. 10", proprietar- beneficiar: SC"MAGNATECH"SRL
44. Proiect de hotărâre privind aprobarea  amplasării unei statui în zona Cetăţii Medievale din Tîrgu Mureş a reprezentanţilor Şcolii Ardelene
45. Proiect de hotărâre privind delegarea serviciului de transport public local de persoane  prin curse regulate efectuate în Municipiul Tîrgu Mureş pe liniile 30, 30B, 10 şi 32, 16, 11.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.