joi, 4 februarie 2016

Bandiții lui Florea dedică alt eveniment din banii publici și ai pensionarilor pe mortul Țerbea! Și pentru imaginea jegului cu mită Coral!



Bandiții lui Florea dedică alt eveniment din banii publici și ai pensionarilor pe mortul Țerbea!

Banditul lui Florea nu poate să nu îl servească pe Țerbea nici când acela e mort! Ce înseamnă Tati pentru banditul PDL! Atenție, DNA, o altă dedicație, atenție și la banii strânși fără chitanțe!
„Un mărţişor pentru vârsta a treia”
Joi, 04 Februarie 2016 13:22 | Imprimare | Email



Marime text:





Primăria Tîrgu Mureş invită pensionarii cu domiciliul sau reședința în Tîrgu Mureş, la manifestarea „Un mărţişor pentru vârsta a treia”, care va avea loc sâmbătă, 5 martie, ora 17:00, la Complexul President.
Înscrierile se fac începând cu data de 9 februarie, zilnic între orele 9:00-13:00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, în limita locurilor disponibile.
La înscriere participanţii sunt rugaţi să prezinte: actul de identitate şi cuponul de pensie. Taxa de participare este de 10 lei.
Totodată, anunţăm doritorii că, în ziua evenimentului, de la ora 15:00, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. De asemenea, la sfârşitul întâlnirii, la ora 22:00, aceleaşi mijloace de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat.

Vă aşteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.